Θεματα

Einstein: Το έξυπνο cocktail bar της πόλης

Έχει αναπτύξει τη δική του θεωρία της σχετικότητας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
111233-220566.jpg

Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει κάποιος με βάση το ρούμι. Αυτό υποστηρίζει η ομάδα του Einstein που έχει αναπτύξει τη δική της θεωρία της σχετικότητας. Ό, τι σχετίζεται με το ρούμι βρίσκεται εδώ.

image

image

Το Einstein είναι all day spot που προσφέρει από νωρίς το πρωί καφέ, ροφήματα, σφολιάτες και σνακ, ενώ το απόγευμα μετατρέπεται σε cocktail bar. Μετρά περίπου μια δεκαετία ως μαγαζί αλλά πλέον συγκατοικεί με το City Unity College, υπό νέα διεύθυνση, στον πολυσύχναστο δρόμο της Θησέως. Ωστόσο, δε θα το έλεγες στέκι φοιτητών αλλά «κοκτεϊλόφιλων». Διαθέτει μία απίστευτη ποικιλία από συνταγές πολλές εκ των οποίων είναι γραμμένες στον κατάλογο σε μορφή ολοκληρωμάτων. Άλλες έχουν ως βάση τη βότκα, άλλες το τζιν, την τεκίλα ή το ρούμι (στο οποίο έχουν εντρυφήσει περισσότερο).

image

Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φιλόξενος. Βοηθά το ξύλο που κυριαρχεί, ο φωτισμός, η βιβλιοθήκη που δεσπόζει στα αριστερά και φυσικά το προσωπικό που έχει αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Η μουσική φλερτάρει αρκετά με τη soul αλλά τα Σάββατα τη σκυτάλη παίρνουν γνωστοί djs’ όπως ο Μιχάλης Σταθόπουλος (+Soda) και δεν πέφτει καρφίτσα. Στο μέλλον, όπως μας ενημερώνει ο Χρήστος Αμπατζής, υπεύθυνος του μαγαζιού, θα πρέπει να περιμένουμε διάφορες συνεργασίες με καλλιτέχνες του πενταγράμμου αλλά και με ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

image

Τα καλοκαίρια προσελκύει αρκετούς τουρίστες που πλέον το έχουν κάνει στέκι ενώ το χειμώνα πετυχαίνεις συχνά-πυκνά επώνυμους και μη Αθηναίους να λύνουν γευστικές εξισώσεις.

image

Keep calm and have a cocktail with your friends

Info: Θησέως 15-17, 6979230779

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.