Einstein: Το έξυπνο cocktail bar της πόλης
Έχει αναπτύξει τη δική του θεωρία της σχετικότητας
Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και οι συνδυασμοί που μπορεί να κάνει κάποιος με βάση το ρούμι. Αυτό υποστηρίζει η ομάδα του Einstein που έχει αναπτύξει τη δική της θεωρία της σχετικότητας. Ό, τι σχετίζεται με το ρούμι βρίσκεται εδώ.
Το Einstein είναι all day spot που προσφέρει από νωρίς το πρωί καφέ, ροφήματα, σφολιάτες και σνακ, ενώ το απόγευμα μετατρέπεται σε cocktail bar. Μετρά περίπου μια δεκαετία ως μαγαζί αλλά πλέον συγκατοικεί με το City Unity College, υπό νέα διεύθυνση, στον πολυσύχναστο δρόμο της Θησέως. Ωστόσο, δε θα το έλεγες στέκι φοιτητών αλλά «κοκτεϊλόφιλων». Διαθέτει μία απίστευτη ποικιλία από συνταγές πολλές εκ των οποίων είναι γραμμένες στον κατάλογο σε μορφή ολοκληρωμάτων. Άλλες έχουν ως βάση τη βότκα, άλλες το τζιν, την τεκίλα ή το ρούμι (στο οποίο έχουν εντρυφήσει περισσότερο).
Ο χώρος είναι ιδιαίτερα φιλόξενος. Βοηθά το ξύλο που κυριαρχεί, ο φωτισμός, η βιβλιοθήκη που δεσπόζει στα αριστερά και φυσικά το προσωπικό που έχει αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Η μουσική φλερτάρει αρκετά με τη soul αλλά τα Σάββατα τη σκυτάλη παίρνουν γνωστοί djs’ όπως ο Μιχάλης Σταθόπουλος (+Soda) και δεν πέφτει καρφίτσα. Στο μέλλον, όπως μας ενημερώνει ο Χρήστος Αμπατζής, υπεύθυνος του μαγαζιού, θα πρέπει να περιμένουμε διάφορες συνεργασίες με καλλιτέχνες του πενταγράμμου αλλά και με ραδιοφωνικούς παραγωγούς.
Τα καλοκαίρια προσελκύει αρκετούς τουρίστες που πλέον το έχουν κάνει στέκι ενώ το χειμώνα πετυχαίνεις συχνά-πυκνά επώνυμους και μη Αθηναίους να λύνουν γευστικές εξισώσεις.
Keep calm and have a cocktail with your friends
Info: Θησέως 15-17, 6979230779
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.