Θεματα

Η ζωή είναι maggi-κή!

Το maggicooking.gr είναι αφιερωμένο στους εραστές της γεύσης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110958-220494.jpg

«Τι θα μαγειρέψω σήμερα;». Το αιώνιο ερώτημα. Δεν έχει σημασία πόσο καλά ξέρεις να μαγειρεύεις, πόσο έμπειρος ή δημιουργικός είσαι. Η ερώτηση αυτή κάποια μέρα θα σου χτυπήσει την πόρτα και όταν το κάνει, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος. Μην αγχώνεσαι, για αυτό υπάρχει το maggicooking.gr.

image

Είτε σου αρέσει να πειραματίζεσαι με νέες συνταγές, είτε ανήκεις σε αυτούς που θέλουν να φτιάχνουν κάτι καινούργιο κάθε μέρα, είτε απλά στέρεψες από έμπνευση και θες μια αφορμή για να βουτήξεις και πάλι την κουτάλα, το maggicooking.gr είναι εδώ για εσένα. Με υπέροχες συνταγές από την ελληνική κουζίνα, πιάτα ethnic, αλλά και πιάτα για χορτοφάγους. Δεκάδες συνταγές για brunch και πρωινό, για τραπέζια που θα καταπλήξουν τους καλεσμένους σου αλλά και τα παιδιά σου, που δεν εντυπωσιάζονται και τόσο εύκολα.

image

Όλες αυτές οι συνταγές στο maggicooking.gr ανανεώνονται συνέχεια ενώ πάντα σε μαθαίνουν μυστικά και σου δίνουν χρήσιμα tips μαγειρικής. Έτσι μέσα από απλά βήματα θα γίνεις expert στην κουζίνα, ακόμα κι εσύ που δεν ξέρεις να μαγειρεύεις. Εσύ πάλι που λατρεύεις τη μαγειρική και η κουζίνα είναι το βασίλειό σου, μόλις βρήκες έναν δυνατό σύμμαχο στις καθημερινές σου αναμετρήσεις με την κατσαρόλα.

image

Οι νοστιμιές δεν τελειώνουν εδώ όμως. Στο maggicooking θα μπορείς επίσης να ανεβάζεις τις δικές σου συνταγές, να βρεις video με σούπερ ιδέες, να λύνεις τις απορίες σου πάνω σε διατροφικά ζητήματα, να λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμούς και φυσικά να μαθαίνεις πρώτος τα πάντα γύρω από τα προϊόντα maggi που έχουν τον τρόπο να κάνουν τη ζωή μας πιο νόστιμη. Μην αργείς...Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην είναι maggi-κή!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.