Θεματα

Αυτό σημαίνει Dolce Vita!

Οι αυθεντικές γεύσεις της L’artigiano σου δείχνουν το δρόμο μιας καλής ζωής

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110876-219735.jpg

Σε αυτή τη χώρα αγαπάμε το καλό φαγητό όσο τίποτα άλλο. Ξεχωριστές συνταγές, αυθεντικές γεύσεις, άριστη ποιότητα υλικών, όλα αυτά είναι που τελικά μας ενώνουν γύρω από ένα τραπέζι και μας κάνουν να χαμογελάμε.

Η ιταλική κουζίνα είνάι πάντα πρώτη στις προτιμήσεις μας, ακριβώς γιατί ταιριάζει στο ταμπεραμέντο μας και στις γεύσεις που αγαπάμε περισσότερο. Ευτυχώς στην Ελλάδα, έχουμε κάποιους ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει ιταλική κουζίνα.

Είτε θέλουμε μια χαλαρή στιγμή τρώγοντας αφράτη πίτσα και παρακολουθώντας την αγαπημένη μας σειρά, είτε αποζητούμε μια ρομαντική βραδιά με τον/ την αγαπημένο/ η μας και την απόλαυση μιας πλούσιας μακαρονάδας, η L’Artigiano, η αγαπημένη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα είναι πάντα εδώ για να μας δώσει τη λύση και τις νόστιμες δημιουργίες της.

Αυτές είναι οι στιγμές που θα θυμόμαστε για πάντα. Αγαπημένα πρόσωπα να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν υπό τις μυρωδιές αρωματικών ριζότων, φρεσκοψημμένης πίτσας ή μιας αχνιστής μακαρονάδας. Γιατί οι πιο δυνατές στιγμές της ζωής δεν ορίζονται από το κόστος αλλά από την ένταση των συναισθημάτων που προκαλούν.

Άλλωστε η ζωή γίνεται πάντα καλύτερη με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις. Και τι καλύτερο από τις δύο αγαπημένες, αυθεντικές πίτσες της L’ Artigiano; Η pizza caprese με αυθεντική μοτσαρέλα, μαριναρισμένη ντομάτα, πέστο βασιλικού με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ζύμη σικάλεως και η απλά πεντανόστιμη pizza μαργαρίτα, κάνουν τις αγαπημένες σου στιγμές χαλάρωσης, ακόμα καλύτερες. Αυτό σημαίνει Dolce Vita.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.