Θεματα

Σ' αρέσει η μπίρα;

Ζυθογνωσία. Αυτή η έκθεση (17-18/10) για σένα γίνεται

62222-137653.jpg
A.V. Team
ΤΕΥΧΟΣ 542
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110696-246402.jpg

Η αγορά της μπίρας στην Ελλάδα αλλάζει εντυπωσιακά, με τις μικροζυθοποιίες να ανοίγουν η μία μετά την άλλη. Μόνο στα ελληνικά νησιά λειτουργούν πάνω από 12! (Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Εύβοια, Κρήτη, Τήνος, Σαντορίνη, Πάρος, Φολέγανδρος, Χίος...) Είσαι λοιπόν λάτρης του είδους, επαγγελματίας από το χώρο της εστίασης ή μήπως ονειρεύεσαι να γίνεις κι εσύ ζυθοποιός; Η έκθεση Ζυθογνωσία οργανώνεται για 2η φορά και φιλοξενεί μικρές και μεγάλες ζυθοποιίες από όλη την Ελλάδα και μπίρες υψηλής ποιότητας, ελληνικές και εισαγόμενες.

Οι μπίρες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή ενώ γευστικές δοκιμές και σεμινάρια θα πλαισιώνουν την έκθεση. Στην είσοδο οι επισκέπτες θα παίρνουν ένα ειδικό ποτήρι με το οποίο μπορούν να δοκιμάζουν όσες μπίρες θέλουν. «Οι επισκέπτες μας έρχονται για να δοκιμάσουν και όχι για να πιουν, γιατί η γευστική παλέτα στο χώρο της μπίρας είναι τεράστια και οι ευκαιρίες να δοκιμάσει κανείς τα λιγότερο γνωστά προϊόντα είναι σπάνιες» λέει ο Ντίνος Στεργίδης της εταιρείας Vinetum που οργανώνει την έκθεση.

Η Ζυθογνωσία φέτος πλαισιώνεται και υποστηρίζεται από μία σειρά άλλων εκδηλώσεων καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας (12-18 Οκτωβρίου), σε διάφορα σημεία της πόλης και που εντάσσονται στην εβδομάδα μπίρας Athens Beer Week. Το πλήρες πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Ζυθογνωσίας.


Info: 17 & 18/10 (12.00-21.00) The Hub Events,

Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα, είσοδος €12 (και για τις δύο ημέρες)

Οργάνωση: Vinetum, 210 766 0560, info@vinetum.gr

Πληροφορίες: www.zythognosia.gr &

Facebook: zythognosia

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 7: Η ιστορία του ψαριού
Η ιστορία του ψαριού

Ας κάνουμε μια δροσερή βουτιά στην ιστορία της ψαροφαγίας, μια και το ψάρι είναι η αγαπημένη τροφή των Ελλήνων από την αρχαιότητα

Συνταγές του μίξερ για ψάρι και γλυκά που ταιριάζουν
Μίξερ από την Ελένη Ψυχούλη και τον Στέλιο Παρλιάρο: 5 συνταγές με ψάρι και 5 επιδόρπια που ταιριάζουν

Σπαρταριστή τσιπούρα, λαβράκι, κρανιός, φακρί έρχονται απευθείας από τις ελληνικές θάλασσες στο πιάτο μας και αποτελούν την τέλεια λύση για να εντάξουμε το καλό ψάρι στο καθημερινό μας τραπέζι

Μίξερ 7: Η ελληνική Ιχθυοκαλλιέργεια
Η ελληνική ιχθυοκαλλιέργεια σήμερα: Υγιεινό ψάρι, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές

Υπάρχουν υπερσύγχρονες μονάδες που παράγουν φρέσκο ψάρι, ψάρι ημέρας και ένα μελίσσι ανθρώπινου δυναμικού που αποτελείται από ιχθυοκαλλιεργητές, τους «βοσκούς της θάλασσας»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.