Θεματα

Σάββατο πρωί στου Μιράν

Μερακλίδικες νοστιμιές για όλους

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
110153-218456.jpg

Κι αν μπαίνει ο χειμώνας, καλά κάνει. Κάθε εποχή έχει τα ωραία της και τα σούρτα της και τα φέρτα της. Και στου Μιράν, κάτω στην Κεντρική Αγορά της Αθήνας, στήνουν γιορτή μεγάλη για να καλωσορίσουν τον χειμώνα, όπως του πρέπει. Νόστιμα, μερακλίδικα, με μπόλικο κέφι.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου το γνωστό παστουρμαδο-σουτζουκο-αλλαντοπωλείο σε περιμένει μαζί με τον Βασίλη Καλλίδη, την Ελένη Ψυχούλη και τον Τάσο Αντωνίου. Οι οποίοι θα μαγειρέψουν με τα πικάντικα υλικά του καταστήματος για να φτιάξουν μεζεδάκια σε πλείστες όσες εκδοχές.

Η γιορτή δεν σταματάει εδώ. Παραγωγοί από όλη τη χώρα θα τρατάρουν τα παραδοσιακά, αγνά προϊόντα τους, οι μπίρες ΑΛΦΑ θα ρέουν άφθονες και στα μπρίκια θα σιγοψήνεται ο αρωματικός Λουμίδης Παπαγάλος.

Αν πας στις 11.30 το πρωί, θα είσαι από τους πρώτους.

Ευριπίδου 45, Αθήνα, 2103217187 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.