Θεματα

Φθινόπωρο και ανανέωση για το NJV Athens Plaza

Τραπεζάκια και stands πάνω στη Σταδίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108224-214621.jpg

Δίπλα από την Πλατεία Συντάγματος, εκεί που οι ρυθμοί είναι έντονοι και όλοι μοιάζουν να τρέχουν, το Plaza Lounge Outdoor ανοίγει τις πόρτες του και στήνει τη δική του ευχάριστη γωνιά. Βγάζει στη Σταδίου τραπεζάκια και stands που τα λούζει το φως της ημέρας και δημιουργεί ένα meeting point για όλες τις ώρες της ημέρας, τέλειo για μικρά διαλείμματα από το γραφείο ή το shopping με θέα στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης.

image

image

Μαζί με τον χώρο ανανεώνεται και ο κατάλογος του Plaza Lounge Outdoor. Ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας, που σε συνεργασία με την ομάδα του ξενοδοχείου επιμελείται τα γλυκά του εστιατορίου, πειραματίζεται με το Strongbow, τη νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και δημιουργεί σοκολατένιους πειρασμούς συνδυάζοντας τις φρουτώδεις γεύσεις (Strongbow-Gold Apple και Strongbow-Red Berries) με εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.