Θεματα

Φθινόπωρο και ανανέωση για το NJV Athens Plaza

Τραπεζάκια και stands πάνω στη Σταδίου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
108224-214621.jpg

Δίπλα από την Πλατεία Συντάγματος, εκεί που οι ρυθμοί είναι έντονοι και όλοι μοιάζουν να τρέχουν, το Plaza Lounge Outdoor ανοίγει τις πόρτες του και στήνει τη δική του ευχάριστη γωνιά. Βγάζει στη Σταδίου τραπεζάκια και stands που τα λούζει το φως της ημέρας και δημιουργεί ένα meeting point για όλες τις ώρες της ημέρας, τέλειo για μικρά διαλείμματα από το γραφείο ή το shopping με θέα στην πιο πολυσύχναστη πλατεία της πόλης.

image

image

Μαζί με τον χώρο ανανεώνεται και ο κατάλογος του Plaza Lounge Outdoor. Ο chef pâtissier Διονύσης Αλέρτας, που σε συνεργασία με την ομάδα του ξενοδοχείου επιμελείται τα γλυκά του εστιατορίου, πειραματίζεται με το Strongbow, τη νέα άφιξη της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και δημιουργεί σοκολατένιους πειρασμούς συνδυάζοντας τις φρουτώδεις γεύσεις (Strongbow-Gold Apple και Strongbow-Red Berries) με εξαιρετικής ποιότητας υλικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.