Θεματα

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι…

Στο Malabar με γεύσεις από τις «ακτές του Αιγαίου»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
107660-213504.jpg

Το καλοκαιράκι σιγά-σιγά τελειώνει. Το καταλαβαίνεις από τα πρώτα φύλλα που πέφτουν δειλά στους δρόμους και από το απαλό αεράκι που δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Το Gastronomic Diff σε συνεργασία με το Malabar Gastronomy υποδέχεται αυτή τη φθινοπωρινή μετάβαση με ένα από τα δελεαστικά γαστρονομικά του event. Το «Shores of the Aegean» θα γίνει αυτή την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου και έχει ακόμα έναν άσσο στο μανίκι του.

image

Αυτή τη φορά, δίπλα στον executive chef του Margi, Παναγιώτη Γιακαλή, θα βρίσκεται ο βραβευμένος chef Μιχάλης Νουρλόγλου. Οι δυο τους ετοιμάζουν πιάτα που φέρουν τις υπογραφές τους και υμνούν τις πρώτες ύλες, τα αρώματα και τη γαστρονομική παράδοση των νησιών του Αιγαίου. Το μενού 6 πιάτων μαζί με κρασί έχει €67/άτομο.

Ωραίος τρόπος να πεις αντίο σε ένα όμορφο καλοκαίρι ταξιδεύοντας ακόμη μία φορά στις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις σε ένα χώρο τόσο αέρινο και εξωτικό, όπως το Malabar.

Λητούς 11 (Ξενοδοχείο The Margi), Βουλιαγμένης, 210 8929165

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.