Μια υπέροχη γευστική πρόταση από την εταιρία Square bars! Είναι οι μόνες μπάρες πρωτεΐνης που συνδυάζουν σοκολατένια πλούσια γεύση με αγνά υλικά μη ζωικής προέλευσης.
Η εταιρία ξεκίνησε στο San Francisco από ένα ζευγάρι. Η γυναίκα πίσω από τις δημιουργίες αυτές έπασχε από άσθμα και παρατήρησε ότι καθώς αφαιρούσε από την διατροφή της συγκεκριμένα τρόφιμα, (ζωικής προέλευσης, επεξεργασμένα με συντηρητικά), βελτίωνε την υγεία της.
Με αυτές τις παρατηρήσεις και την αγάπη της για σοκολάτα γεννήθηκαν τα γλυκίσματα αυτά. Έρχονται σε πέντε γεύσεις: Αμύγδαλο, Κακάο, Κεράσι, Καρύδα, και Μέντα.
Η γεύση τους υπερέχει κατά πολύ από τις συνηθισμένες μπάρες διατροφής και αποτελεί το τέλειο σνακ για όποιον βρίσκεται σε διαδικασία απώλειας κιλών.
Οι μπάρες Square είναι ελεύθερες γλουτένης, γαλακτοκομικών, σόγιας, καλαμποκιού και φυστικιών. Περιέχουν 12g πρωτείνης και αληθινή επικάλυψη σοκολάτας. Η ποσότητα υδατανθράκων που περιέχουν κυμαίνεται γύρω στα 20g και η θερμιδική αξία που αποδίδουν στις 210 θερμίδες.
Μπορείτε να τις παραγγείλετε από αυτό το link ηλεκτρονικά, με τον κωδικό NLN536 ως εκπτωτικό κουπόνι για την πρώτη αγορά.
Κουλουράκια διαίτης σε 7 λεπτά #chocchocchip #vegan
Υλικά για 8 περίπου κουλουράκια
1 κούπα βρώμη
2 κουταλιές λάδι
2 κουταλιές γάλα αμυγδάλου
0.5 κουταλιά μαγειρική σόδα
1 square bar
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 oC. Αφού χτυπήσουμε τα 4 πρώτα υλικά στο μπλέντερ, κόβουμε την μπάρα σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε στο μείγμα. Σχηματίζουμε τα κουλουράκια και ψήνουμε για 7 λεπτά.
(photos: @misitzi στο Instagram)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
3 αθηναϊκά πιάτα με κουνουπίδι που βάζουν κάτω τις μπριζόλες
Στην κουζίνα δεν πετάμε τίποτα, ούτε καν τους κουραμπιέδες!
Κανένας δεν έχει πολλή όρεξη να φάει την γαλοπούλα που περίσσεψε, και ποτέ δεν περισσεύει κάτι το οποίο έχει πολλή όρεξη να φάει κανένας, άλλος ή ο ίδιος
Της οικογένειας Κουτσουκτώνη, λειτουργεί από τη δεκαετία του 1950
Ψηφίστε και αναδείξτε τους νικητές. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν στο τέλος Ιανουαρίου 2025
Τα μπραντσάδικα είναι τα νέα ρεϊβάδικα
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ξεχωρίσαμε τους καλύτερους
Το ιδανικό σημείο αναφοράς για specialty coffee κι όχι μόνο
Στην A.V. είμαστε γλυκατζήδες και αυτά είναι τα γλυκά που λατρεύουμε
Φέτος το δικό σου γιορτινό τραπέζι θα είναι και το πιο νόστιμο
Άνοιξε ελεύθερα το σπίτι σου να μπει η γιορτή!
Μισός αιώνας και οι Αθηναίοι αντιμετωπίζουν το θρυλικό μπαρ σαν εκκλησία ή ναό
To Zuckerl Werkstatt ακολουθεί τεχνικές χειροτεχνίας 150 ετών και συνταγές του 18ου αιώνα
Γλυκές ιστορίες για χριστουγεννιάτικες γεύσεις
Ο δημοφιλής ζαχαροπλάστης και η γνωστή δημοσιογράφος βάζουν στο «μίξερ» όλα όσα αφορούν τη γλυκιά και την αλμυρή κουζίνα
Μυστικά για το ψήσιμο, δοσολογίες και χρόνοι και μια υπερτέλεια συνταγή
Βόλτες για ψώνια και μετά ραντεβού με τους φίλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.