Θεματα

Vegan μπάρες πρωτεΐνης

Και κουλουράκια διαίτης σε 7 λεπτά

50853-112658.jpg
Αντζέλικα Μισιτζή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
105960-210340.jpg

Μια υπέροχη γευστική πρόταση από την εταιρία Square bars! Είναι οι μόνες μπάρες πρωτεΐνης που συνδυάζουν σοκολατένια πλούσια γεύση με αγνά υλικά μη ζωικής προέλευσης.

image

Η εταιρία ξεκίνησε στο San Francisco από ένα ζευγάρι. Η γυναίκα πίσω από τις δημιουργίες αυτές έπασχε από άσθμα και παρατήρησε ότι καθώς αφαιρούσε από την διατροφή της συγκεκριμένα τρόφιμα, (ζωικής προέλευσης, επεξεργασμένα με συντηρητικά), βελτίωνε την υγεία της.

Με αυτές τις παρατηρήσεις και την αγάπη της για σοκολάτα γεννήθηκαν τα γλυκίσματα αυτά. Έρχονται σε πέντε γεύσεις: Αμύγδαλο, Κακάο, Κεράσι, Καρύδα, και Μέντα.

Η γεύση τους υπερέχει κατά πολύ από τις συνηθισμένες μπάρες διατροφής και αποτελεί το τέλειο σνακ για όποιον βρίσκεται σε διαδικασία απώλειας κιλών.

Οι μπάρες Square είναι ελεύθερες γλουτένης, γαλακτοκομικών, σόγιας, καλαμποκιού και φυστικιών. Περιέχουν 12g πρωτείνης και αληθινή επικάλυψη σοκολάτας. Η ποσότητα υδατανθράκων που περιέχουν κυμαίνεται γύρω στα 20g και η θερμιδική αξία που αποδίδουν στις 210 θερμίδες.

Μπορείτε να τις παραγγείλετε από αυτό το link ηλεκτρονικά, με τον κωδικό NLN536 ως εκπτωτικό κουπόνι για την πρώτη αγορά.

image

www.squarebar.com

Κουλουράκια διαίτης σε 7 λεπτά #chocchocchip #vegan

Υλικά για 8 περίπου κουλουράκια

1 κούπα βρώμη

2 κουταλιές λάδι

2 κουταλιές γάλα αμυγδάλου

0.5 κουταλιά μαγειρική σόδα

1 square bar

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 oC. Αφού χτυπήσουμε τα 4 πρώτα υλικά στο μπλέντερ, κόβουμε την μπάρα σε μικρά κομματάκια και ανακατεύουμε στο μείγμα. Σχηματίζουμε τα κουλουράκια και ψήνουμε για 7 λεπτά.

(photos: @misitzi στο Instagram)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.