Ο θρυλικός Nobu για λίγες μέρες στην Ελλάδα
Στο Nobu Food Festival ο μεγάλος σεφ μαγειρεύει τις καινούργιες δημιουργίες του
Ένα από τα πιο εύστοχα πράγματα που έχει πει η Madonna ποτέ, είναι το εξής: «Μπορείς να διαπιστώσεις πόσο fun είναι μια πόλη, από το αν έχει Nobu ή όχι».
Τα Matsuhisa είναι αδιαμφισβήτητα τα καλύτερα εστιατόρια japan fusion κουζίνας σε ολόκληρο τον κόσμο. Περισσότερα από 30 εστιατόρια Mathsuhisa στις μεγαλύτερες πόλεις του πλανήτη γεμίζουν κάθε μέρα από φανατικούς θαμώνες, εκστασιασμένους ή απλά περίεργους να δοκιμάσουν τη φημισμένη μαγειρική τέχνη του Nobu Matshuhisa.
Matsuhisa Athens
O Nobu ξεκίνησε δουλεύοντας σε ένα μικρό sushi bar στο Τόκιο, συνέχισε στο Περού και επηρεασμένος βαθύτατα από την περουβιανή κουζίνα κατέληξε να πειραματίζεται μαζί της, εισάγοντάς την στα παραδοσιακά γιαπωνέζικα πιάτα, κάτι που, τελικά, τον έκανε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο.
Όπως κάθε χρόνο στο καθιερωμένο πλέον «Nobu Food Festival», ο διάσημος σεφ παρουσιάζει τα καινούργια πιάτα του, δίνοντας στο κοινό του τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουν τη japan fusion κουζίνα κατευθείαν από τα χέρια του ανθρώπου που την εμπνεύστηκε.
Ο μεγάλος σεφ θα βρεθεί στο Matsuhisa Athens τη Δευτέρα και την Τρίτη 28 Ιουλίου, ενώ από την Τετάρτη 29 Ιουλίου έως και την 1η Αυγούστου μπορείτε να τον συναντήσετε στο Matsuhisa της Μυκόνου. Ο Nobu θα περιηγηθεί μαζί με την ομάδα του στην ελληνική αγορά για να προμηθευτεί πρώτες ύλες και τοπικά ελληνικά προϊόντα.
O Nobu Matsuhisa
Όσοι αποφασίσετε να απολαύσετε αυτή την πραγματικά ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία, να ξέρετε ότι το μενού θα συνοδεύεται από εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα. Όσοι δεν τα καταφέρετε, τα νέα πιάτα θα υπάρχουν στο μενού των εστιατορίων Matsuhisa όλο το καλοκαίρι.
Matsuhisa Athens: Ξεν. «Astir Palace», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 210 8960510
Matsuhisa Μύκονος: 22890 27362
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εδώ θα ανακαλύψεις από δεκάδες noodles μέχρι τσιπς από φύκια
Αν αναζητάτε τη γλύκα της παράδοσης με σύγχρονη ματιά, η Mr. Tony σας καλεί να εξερευνήσετε τον κόσμο της
Χειμώνας, η αγαπημένη εποχή της σούπας
Μιλάμε με τον Χρήστο Τάχια, τη μαγειρική διάνοια πίσω από το επιτυχημένο street food στέκι
Ένα ταξίδι γευστικών αναμνήσεων αρχίζει στις 13 Νοεμβρίου
Ένα σύγχρονο all day bakery & patisserie στην Πλατεία 1866
Μεγάλο μέρος της ημέρας το περνάς στο γραφείο, φρόντισέ το σαν το σπίτι σου
Τις Κυριακές θέλεις δικούς σου ανθρώπους και φαγητό της οικειότητας
«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»
Σε αρχαίο ελαιώνα, με συγκομιδή με το χέρι
Εστιατόρια και bar που σε περιμένουν για να συζητήσεις όσα μόλις είδες
Οι επιλογές είναι πολλές και συνεχώς ανανεώνονται
Η τέλεια πρόταση για όλες τις στιγμές της ημέρας
Ενδιαφέροντα στοιχεία και στατιστικές έρευνες σχετικά με την αγορά του καφέ
Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής
Aναρωτηθήκατε ποτέ απο πού προήλθε ο καφές, απο που ξεκίνησε αυτό το μικρό φρούτο καφεόδεντρου; Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στον χρόνο και τις ηπείρους.
Άλλός καφές στο Βιετνάμ, άλλος στην Κούβα και στην Σκανδιναβία
Οι ποικιλίες, η ιστορία και άλλα μυστικά του σε 24 λέξεις κλειδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.