Θεματα

«Η κουζίνα είναι καράβι που ταξιδεύει»

Και σε πάει στη Μύκονο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
102754-204226.jpg

Η Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική και το καλό φαγητό. Κυρίως αγαπούν το νησί τους και την γαστρονομική του παράδοση. Κατά καιρούς διοργανώνουν πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για να γλεντήσουν μεταξύ τους αλλά και για να σου δώσουν την αφορμή να επισκεφθείς άλλη μια φορά την κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Αυτή τη φορά η αφορμή έχει τίτλο ρομαντικό και ονειροπόλο. «Η κουζίνα είναι καράβι που ταξιδεύει», σου λέει και εσύ θες να πάρεις το πρώτο για το νησί των Κυκλάδων. Στόχος της εκδήλωσης να γεμίσει με μυρωδιά ντόπιου και πεντανόστιμου φαγητού δέκα καλοκαιρινές μέρες του νησιού. Γιατί η Μύκονος δεν είναι μόνο πάρτι, ασφυκτικά γεμάτες παραλίες και φωσφοριζέ μπλουζάκια. Έχει πλούσια γαστριμαργική παράδοση, αγνά τοπικά προϊόντα και την απλότητα του καλού, ελληνικού φαγητού.

Οι εκδηλώσεις έχουν αρχίσει από τις 11 Ιουλίου και θα συνεχιστούν μέχρι και τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Έκθεση φωτογραφίας, συζητήσεις μαγειρέματα, πολλά και διάφορα θα δεις, θα ακούσεις, θα δοκιμάσεις. Μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.