Θεματα

Τα πιο λουλουδάτα παγωτά

Η νέα σειρά «Floral Creations» του Kayak έχει μυρωδιά καλοκαιριού

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
102216-203406.jpg

Ποιος μπορεί να φανταστεί τα καλοκαίρια του χωρίς παγωτό; Είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη ζέστη, ο καλύτερος φίλος στις βόλτες και ο πιο πιστός σύντροφος στα θερινά ραντεβού των μπαλκονιών.

Όλοι έχουμε το αγαπημένο μας παγωτό, μας αρέσει όμως να δοκιμάζουμε και καινούργιες γεύσεις. Αν κι εσύ αγαπάς τους πειραματισμούς, η πιο ανατρεπτική πρόταση που ακούσαμε για φέτος έρχεται από τα παγωτά Kayak και τον ελληνικό αγρό. Αμέ!

Η νέα σειρά παγωτών Kayak έχει όνομα λουλουδάτο και πολύ ρομαντικό. Στη σειρά Floral Creations θα βρεις γεύσεις που ξυπνάνε μέσα σου την άνοιξη. Παγωτό τριαντάφυλλο με ροδοπέταλα, παγωτό λεβάντα, παγωτό με μάνγκο, τζίντζερ και γιασεμί, με λεμόνι και βασιλικό ή λουκούμι τριαντάφυλλο και άλλα πολλά γιατί…απ’ όλα έχει ο μπαξές. Δεν ξέρουμε αν είναι τα πιο νόστιμα, σίγουρα πάντως είναι τα πιο μυρωδάτα.

n

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο υγιεινό και με λιγότερες θερμίδες υπάρχει το Kayak Greek Frozen Yogurt. Φτιάχνεται από ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι, φρέσκα φρούτα, καρπούς, φυτικές ίνες και βιταμίνες και θα το βρεις σε 8 γεύσεις (bio κινόα, αγνό με στέβια, βανίλια Μαδαγασκάρης, μούρα και βασιλικό, μέλι και σουσάμι, μπισκότα digestive, φρούτα του δάσους, σοκολάτα).

Κάνε λοιπόν χώρο στην κατάψυξη και το βραδάκι κάλεσε τους φίλους για παγωτό. Έτσι περνάνε τα πιο ωραία καλοκαίρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.