Θεματα

Γιαούρτι με γάλα ημέρας;

Η Κρι Κρι έχει τον τρόπο.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100827-201405.jpg

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει σπίτι του γιαούρτι από το πιο φρέσκο γάλα; Στο χωριό δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά στην πόλη μάλλον είναι ακατόρθωτο. Ευτυχώς που υπάρχει και η Κρι Κρι και φροντίζει να έχουμε γιαούρτι με γάλα ημέρας κάθε μέρα στο ψυγείο μας.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι στο νομό Σερρών βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από πολλές πιστοποιημένες φάρμες (όλες τους σε απόσταση μικρότερη των 35χλμ). Έτσι μπορεί εύκολα και γρήγορα να έχει κάθε μέρα ολόφρεσκο 100% ελληνικό γάλα και να μας φτιάχνει το πιο νόστιμο γιαούρτι.

n

Καθώς το γάλα φτάνει στην Κρι Κρι σε πολύ λίγη ώρα, μία παστερίωση είναι αρκετή. Αυτό σημαίνει ότι το γάλα διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του, παραμένει πλούσιο σε πρωτεΐνες και βιταμίνες, χαρίζοντάς μας μια απόλυτα υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

Πριν περάσουν 24 ώρες από τη στιγμή που θα γίνει η περισυλλογή του γάλακτος, το γιαούρτι θα έχει σφραγιστεί στο κεσεδάκι του! Θα το ανακαλύψετε σε δεκάδες γευστικές επιλογές (όπως στραγγιστό, αγελάδος, με φρούτα, κ.α.) και δεν θα το βαρεθείτε ποτέ.

Ταιριάζει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Με δημητριακά και μέλι γίνεται ένα πολύ δυναμωτικό πρωινό, το μεσημέρι συνοδεύει τέλεια τα καλοκαιρινά φαγητά μας, το απόγευμα μεταμορφώνεται στο πιο απολαυστικό επιδόρπιο, προσθέτοντας απλά λίγη μαρμελάδα, ενώ το βράδυ είναι η καλύτερη επιλογή για ένα υγιεινό και ελαφρύ γεύμα. Το γιαούρτι Κρι Κρι θα γίνει το αγαπημένο σου. Μια κουταλιά είναι αρκετή για να σε πείσει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.