Θεματα

Ταξίδι στη «Σελήνη»

Το βραβευμένο εστιατόριο της Σαντορίνης γιορτάζει τα 30 του χρόνια

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100752-201282.jpg

Είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της χώρας και σίγουρα ένα από τα καλύτερα της Σαντορίνης. Η Σελήνη θα μπορούσαμε να πούμε ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στα αξιοθέατα του νησιού, αφού δεν είναι λίγοι οι εκτός Ελλάδας επισκέπτες που έρχονται για να δοκιμάσουν τη φημισμένη κουζίνα του.

Φέτος κλείνει τα 30 του χρόνια και το γιορτάζει με ένα γαστριμαργικό ταξίδι (πώς αλλιώς;). Η τούρτα που στερεώνει τα κεράκια του όμως, δεν έχει κρέμα και παντεσπάνι, αλλά τα πιο εκλεκτά κυκλαδίτικα τυριά.

Στις 28 Ιουνίου και ώρα 20.00 η Σελήνη μας προσκαλεί σε ένα γαστρονομικό εργαστήριο με επικεφαλή τον Ηλία Μαμαλάκη. Παραγωγοί από την Άνδρο, την Τήνο, τη Σύρο, τη Μύκονο, τη Σίφνο, τη Νάξο, την Ίο και τη Σαντορίνη θα παρουσιάσουν τα τυριά τους, ενώ θα ακολουθήσει γευσιγνωσία, αλλά και η παρασκευή ενός πιάτου με βάση το τυρί. Το κρασί (χορηγία της Santo Wines Winery) δεν θα λείπει.

Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του Cultural Village, στον Πύργο της Σαντορίνης και αν θέλετε να πάτε, κάντε κράτηση τώρα (στο 2286024395), γιατί υπάρχουν διαθέσιμες μόλις 60 θέσεις. Η τιμή είναι €30/άτομο.Αν βρεθείτε στο νησί του ηλιοβασιλέματος αυτό το Σαββατοκύριακο, αξίζει να περάσετε μια βόλτα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.