Θεματα

Grand Big Mac, για ακόμα περισσότερη απόλαυση!

Η νέα έκδοχη του αγαπημένου σου burger δεν έχει τελειωμό

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
100206-200260.jpg

Μπορεί να υπάρχουν πολλά burgers αλλά το αγαπημένο όλου του πλανήτη είναι ένα. Το Big Mac εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1968 και από τότε έχει καταφέρει να συγκεντρώσει εκατομμύρια πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, που δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο. Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να αντισταθεί στα εξαιρετικής ποιότητας υλικά του, στο διπλό μπιφτέκι από 100% βοδινό κρέας, στο τρίπατο ψωμάκι και στη μοναδικά λαχταριστή, μυστική του σάλτσα;

Από τις 12 Ιουνίου, τα McDonalds γράφουν ακόμα ένα κομμάτι της ήδη πλούσιας ιστορίας του Big Mac, παρουσιάζοντας το λαχταριστό Grand Big Mac, που χαρίζει ατελείωτη απόλαυση.

Το Grand Big Mac θα διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε τρέξτε να προλάβετε! Θα το βρείτε στα παρακάτω εστιατόρια McDonalds: Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, Αγ.Ι.Ρέντη (Λ.Θηβών 226 & Παρνασσού), Αιγάλεω (Ιερά Οδός 339), Άλιμος (Λαμίας & Τεγέας), Βάρη (Π.Παϊζη & Αγ.Λαύρας 10), Βριλήσσια (Λ. Πεντέλης 80), Ίλιον (Ιλίου 36), Πολυδένδρι (31ο χλμ Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας), Π.Φάληρο (Ελ.Βενιζέλου 190), Σύνταγμα (Ερμού 2), Smart Park Σπάτα (Ε.Πουλάκη), Χαλάνδρι (Εθνικής Αντιστάσεως 36), Θεσσαλονίκη (One Salonica Mall, 2ος όροφος, Γιαννιτσών 61 & Ι.Κωλέττη), Ηράκλειο Κρήτης (Εθν. Αντιστάσεως 139 & Ικαρίου), Ρόδος (Γρηγορίου Λαμπράκη 50 & Δ.Θέμελη, κέντρο), Κέρκυρα (Καποδιστρίου 44). 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 10: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τον καφέ
Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί με μία δόση καφέ στο Μίξερ

«Θυμάμαι τον εαυτό μου πιτσιρικά να πίνω καφέ φίλτρου, όταν τον πρωτογνώρισα στην Ελλάδα τη δεκαετία του ʼ60. Αγαπούσα και τον ελληνικό, αλλά όσο να πεις, το ξενόφερτο και το νέο είχε τη χάρη του»

Μίξερ #10: Συνταγές Στέλιου Παρλιάρου με καφέ
Μίξερ από τον Στέλιο Παρλιάρο: 11 συνταγές με καφέ

Η μυρωδιά των φρεσκοαλεσμένων κόκκων, η πλούσια γεύση τους και η μοναδική τους δυνατότητα να εμπλουτίζουν γλυκά και επιδόρπια, καθιστούν τον καφέ αναπόσπαστο κομμάτι της γαστρονομίας και ιδιαίτερα της ζαχαροπλαστικής

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.