Θεματα

Tastevoice 323

Δοκιμάσαμε τα καλύτερα και σας τα προτείνουμε…

43861-98572.jpg
Νενέλα Γεωργελέ
ΤΕΥΧΟΣ 323
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10018-22824.jpg

ΝΕΑ από τη Θεσσαλονίκη 

«Μπακάλικο»: Ολοκαίνουργιο, με ξύλινη πρόσοψη όπου ένας μαύρος γάτος σού γνέφει ότι θα φας καλά. Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, σχάρες και μαγειρευτά, μεσημέρι και βράδυ. Πλ. Ναυαρίνου 7

«Τοίχο Τοίχο»: Αυτοπροσδιορίζεται ως «μεζέ μπαρ» και για να βρεις τραπέζι κάνεις αίτηση, μια και κατάφερε να τραβήξει στην Άνω Πόλη τους μποέμηδες του downtown. Τα μανιτάρια σοτέ με απάκι Κρήτης και μαύρο ρούμι δένουν τέλεια με τους ηθοποιούς του Κρατικού και λοιπές κουλτούρες. Στ. Πολυδώρου 1, 2310 245.351

● Ο παλιός «Ρογκότης» τέλος. Η ομάδα του ψαράδικου «7 Θάλασσες» παράτησε την πετονιά και το ’ριξε στις σούβλες. Το ολοκαίνουργιο «Κρεοπωλείον» είναι ψητάδικο με νεοϋορκέζικο διάκοσμο, ήτοι μοσχαρίσιες, αρνάκια, κεμπάπ και τα συναφή σε lounge ατμόσφαιρα. Βενιζέλου 8 & Καλαποθάκη, 2310 252.010

Καριόκες 

Ένα «παλιακό» σοκολατένιο όνειρο. Γέμιση από βελούδινη πάστα με τραγανά και όχι ταγκιασμένα «νησάκια» καρυδιού. 

Lateau, Πανόρμου 101, Αμπελόκηποι, 210 6922.841

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.