Σύγχρονη αστική µαγειρική από τον Δηµήτρη Παπαζυµούρη
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Ποιοτική value for money κρεατοφαγία µε εξαιρετικά κρέατα πρώτης ποιότητας
Τα πιάτα με την υπογραφή του σεφ Νίκου Παντέχη σε συνδυασμό με την ανανεωμένη wine list και με τα signature cocktails του bar, διεγείρουν όλες τις αισθήσεις σε ένα περιβάλλον σούπερ ατμοσφαιρικό
Φαγητό και ποτό με θέα τον Παρθενώνα
Ο Consultant chef Άγγελος Μπακόπουλος και ο head chef Αριστοτέλης Ζέρβας μαγειρεύουν με μότο τους το “hook to fork”
Oι καλύτερες ύλες του τόπου μας σε συνταγές που μαγειρεύονται με γνώμονα την απλότητα και με τεχνικές που αναδεικνύουν την ποιότητα των υλικών, αντί να την επισκιάζουν
Η ταράτσα αυτή έχει τη φήμη της νοστιμότερης στην πόλη. Ανοίγει μόνο τα καλοκαίρια, κι έτσι όλο τον χρόνο ανυπομονούμε να βρεθούμε εδώ
Θρυλικές µακαρονάδες και απίστευτη πίτσα