Ο σεφ Γιώργος Βαγιωνάς και ο food and beverage manager Νίκος Σπαχής μαγεύουν τους foodies
Resto
Ορίζοντες: Η Θεσσαλονίκη στο πιάτο, στο roof garden του Electra Palace
Ο σεφ Γιώργος Βαγιωνάς και ο food and beverage manager Νίκος Σπαχής μαγεύουν τους foodies
Βουτιές στον χρόνο και στην Ελλάδα που ξεχάσαμε
Ο Περικλής Κοσκινάς μαγειρεύει όπως είναι η φτιαξιά του: ακέραια, έξυπνα, λιγομίλητα, ηθικά, πεντάμορφα
Τα τέσσερα κοκτέιλ και τα πέντε πιάτα στον δροσερότερο αστικό κήπο της Θεσσαλονίκης
Μια υγιεινή, πεντανόστιμη κουζίνα για όλους
Το μαγευτικό νησί του Αιγαίου έχει χρόνια τώρα το δικό του σημείο συνάντησης
Από το 2006 φέρνει τη γεύση της θάλασσας στο τραπέζι μας
Ωραίος καφές, δυναμωτικό brunch για πριν ή μετά την παραλία, πεντανόστιμο lunch και dinner
Ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης από το πρωί μέχρι το βράδυ