Ο head chef του CTC περιγράφει τη ζωή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου, πλάι στον Αλέξανδρο Τσιοτίνη
Resto
Χρήστο Ρήγα, πώς είναι να εργάζεσαι σε εστιατόριο με αστέρι Michelin;
Ο head chef του CTC περιγράφει τη ζωή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου, πλάι στον Αλέξανδρο Τσιοτίνη
Έλληνες και Τούρκοι σμίγουν εδώ για να γλεντήσουν και για το καλό φαγητό
Η κουζίνα του σεφ Δημήτρη Παμπόρη είναι αποπλανητική!
Ο ρομαντισμός που λείπει από την συχνά γκρίζα καθημερινότητα στην πόλη
Συνώνυμο του τίμιου after φαγητού που θα σε κάνει να γυρίσεις στο σπίτι σου με γεμάτο στομάχι και τέλεια διάθεση
Ένα μεζεδοπωλείο που έλειπε από την περιοχή
Το γνωστό ανατολίτικο έδεσμα όπως το έκαναν οι παππούδες μας από τη Μικρά Ασία
Εδώ θα γευτείς την πιο γνήσια εκδοχή του burger