«Γαστρονομία που τρώγεται στο χέρι»
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
27°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Eπισκέψου το σε όλες τις φάσεις της δράσης του και δεν θα χάσεις
Στα ηλιόλουστα τραπεζάκια της Αγίας Θέκλας θα δοκιμάσεις αυγά με τρούφα, ποσέ με σολομό και εκπληκτικά σάντουιτς με focaccia αντί για ψωμί, σε ακαταμάχητους συνδυασμούς
Θα μείνει στην ιστορία ως το «σχολείο της πίτσας» και σωστά, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το πληθωρικό του brunch
Το χανιώτικο αυτό γλυκοπωλείο με τη μεγάλη ιστορία, ήρθε στις αθηναϊκές ζωές μας το φθινόπωρο του 2021. Και τις άλλαξε για πάντα
Το εξαιρετικό εστιατόριο συνεχίζει τις οινικές βραδιές που αγαπά το αθηναϊκό κοινό
Το πιο αγαπημένο φαστ φουντ της Μέσης Ανατολής λατρεύεται και στην Αθήνα
Ο Μήτσος Παντζαρτζίδης είναι χρυσοχέρης και αλάνι
Διεθνείς γεύσεις, μεσημέρι και βράδυ, με «κάδρο» τον Παρθενώνα