Ντεκόρ ελληνικής επαρχίας, μενού κρεατοφαγικό και ακαταμάχητο
Resto
«Το Γίδι»: Μια χασαποταβέρνα αλλιώτικη από τις άλλες
Ντεκόρ ελληνικής επαρχίας, μενού κρεατοφαγικό και ακαταμάχητο
Η Θεσσαλονίκη ξέρει από καλό φαγητό
Το σημείο αναφοράς της γειτονιάς!
Κουζίνα ελληνική-μεσογειακή και φρεσκοζυμωμένο ψωμί κάθε μέρα
Μια διαφορετική γαστρονομική εμπειρία στην Αθήνα
Δημιουργική βραβευμένη κουζίνα και θέα που συγκλονίζει
Φάγαμε τα πιο αμαρτωλά meatballs spaghetti σε συνεργείο αυτοκινήτων στο Μεταξουργείο
Ο Δημήτρης Φωτόπουλος και ο σεφ-συνιδιοκτήτης Βασίλης Ζώης έφτιαξαν ένα μικρό, όμορφο και πολύ πολύ «ζεστό» εστιατόριο