- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Molliz, ένα στέκι πάντα γεμάτο στο Γαλάτσι
Minimal, Original, Love, Life, Idea, Zenith, για να πάρεις μια ιδέα
Από το 2006 που άνοιξε, είναι στάνταρ στέκι για καφέ, ποτό, φαγητό και κυρίως socializing για τις παρέες που κινούνται γύρω από το Γαλάτσι και όχι μόνο, είναι πολλοί αυτοί και από όλες τις μεριές της Αθήνας που συνηθίζουν να δίνουν τα ραντεβού τους εδώ. Το Molliz προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Minimal, Original, Love, Life, Idea, Zenith, όλα αυτά δηλαδή που περιγράφουν τη νοοτροπία και την ατμόσφαιρα που θα συναντήσεις εδώ.

Από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το βράδυ (Σαββατοκύριακα μένει ξύπνιο μέχρι πιο αργά) θα βρεις όλα όσα λιγουρεύεσαι κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Για κάποια από αυτά σχηματίζονται ουρές… Όπως ο άψογος καφές του και το ασυναγώνιστο club sandwich με φρέσκο κοτόπουλο, ψημένο στη σχάρα. Όχι ότι οι πίτσες με τη χειροποίητη ζύμη (στα οπωσδήποτε η προσούτο -ρόκα-παρμεζάνα) ή οι νόστιμες σαλάτες και τα δροσερά κοκτέιλ πάνε πίσω…

Ειδικά στα κοκτέιλ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση, με τον κατάλογο να αλλάζει συνέχεια ανάλογα με την εποχή και να συγκεντρώνει περισσότερες από 40 προτάσεις, μερικές έχουν γίνει πια κλασικές. Όσο για τους γλυκατζήδες, οι περισσότεροι ικανοποιούν το πάθος τους με σουφλέ σοκολάτας - σκέτη κόλαση, οι υπόλοιποι παραμένουν πιστοί στις αφράτες, πεντανόστιμες βάφλες.
Σύρου 7, Γαλάτσι, 210 2920229
ΔΕΙΤΕ ΤΗ GALLERY
INFO
Στέκι που μαζεύει πολύ νεαρόκοσμο και είναι πάντα γεμάτο τόσο τις μέρες όσο και τις νύχτες. Ανοιχτό από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το βράδυ, φημίζεται για τον καλό καφέ του, το τρομερό club sandwich με κοτόπουλο και τα πολλά κοκτέιλ του. Όσα πρέπει να ξέρεις συνοψίζονται στις λέξεις Original, Love, Life, Idea, Zenith, που το χαρακτηρίζουν απ’ άκρη σ’ άκρη.
Δες αναλυτικάΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιδανικό σημείο για στάση σε μια χριστουγεννιάτικη βόλτα στο κέντρο ή για ένα χαλαρό festive lunch
Ένα εστιατόριο που αποτελεί από μόνο του λόγο επίσκεψης στο νησί του Αργοσαρωνικού
Φρέσκα υλικά, αληθινή γεύση, χαμόγελα χορτασμένα
Ο νέος ιδιοκτήτης, Κωνσταντίνος Σουρτζής, συνεχίζει την ταβέρνα απευθυνόμενος και στους παλαιούς θαμώνες αλλά και σε νέο κόσμο που κατοικεί ή επισκέπτεται τα Εξάρχεια
Ολοκαίνουργιο και πολύ ενδιαφέρον, έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο στέκι σου
Αυθεντικές, ουσιαστικές προτάσεις, που θα λατρέψει κάθε καλοφαγάς
Ο σεφ Ιπποκράτης Αναγνωστέλης συνδυάζει ελληνικές πρώτες ύλες με τεχνικές και επιρροές της ιαπωνικής γαστρονομίας
Το brunch spot που κέρδισε κάθε food lover της πόλης, χάρη στον signature πύργο για δύο, που εμφανίζεται μπροστά σου σαν κάτι άκρως απολαυστικό
Μια γρήγορη στάση που μετατρέπεται σε μικρό, γιορτινό ritual για κάθε επισκέπτη
Από πρωινό και χορταστικό brunch μέχρι χαλαρό δείπνο και δημιουργικά κοκτέιλ.
Φημισμένο για τις γεύσεις, την υψηλή αισθητική και τη ζεστή φιλοξενία
Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και την αλήθεια της θαλασσινής γεύσης
Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, όπως θα τη συναντούσε κανείς σε μια καλή ταβέρνα της δεκαετίας του ’50 και του ’60
Festive menus για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τα οποία συνοδεύονται από ζωντανή μουσική
Iδανικό και για όσους αναζητούν έναν όμορφο και καλαίσθητο χώρο για να οργανώσουν εταιρικές εκδηλώσεις, κοπές πίτας ή private events
Υψηλή γαστρονομία, αίσθηση οικείας πολυτέλειας και διάθεση party
Street food που σε απογειώνει, πρώτες ύλες κορυφής και δημιουργίες που μένουν αξέχαστες
Σε έναν κόσμο όπου όλα γίνονται γρήγορα και έτοιμα, εδώ πολλά πράγματα γίνονται από την αρχή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.