- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![98458-197078.jpg 98458-197078.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/05/27/98458-197078.jpg)
Άνοιξε ο καιρός, το καλοκαιράκι είναι εδώ και εμάς όλο και κάτι μας τραβάει στη θάλασσα. Εδώ και δέκα μέρες περίπου το Ouzeri Aegeon στο Grand Resort Lagonissi, έχει ανοίξει τις πόρτες του και δίνει αφορμές για μικρές εκδρομές προς τις παραλιακές δροσιές του νότου.
Ντυμένο στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού (μπλε και άσπρο), το Ouzeri Aegeon έχει λιτές, καθαρές γραμμές και φέρνει στο νου νησιώτικες εικόνες, καλή ελληνική κουζίνα και φυσικά απέραντη θέα στη θάλασσα.
Η κουζίνα βασίζεται στους θαλασσινούς θησαυρούς (θα βρείτε πάντα φρέσκα ψάρια) αλλά ο σεφ Κώστας Δημόπουλος δημιουργεί και πιάτα εμπνευσμένα από όλη την ελληνική παράδοση, όλα τους με μια σύγχρονη ματιά. Καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ψητό μανούρι και γλάσο μπαλσάμικο, λαχταριστοί λουκουμάδες φέτας με λιαστή ντομάτα, μπακαλιαροκεφτέδες, σαλάτα με παπαρδέλες λαχανικών, απάκι και παναρισμένο ανθότυρο, είναι μερικές από τις –εντελώς καλοκαιρινές- γεύσεις που θα συναντήσετε. Τα κρεατικά και τα πιάτα ζυμαρικών δεν λείπουν.
Grand Resort Lagonissi, 40ο χιλιόμετρο Αθηνών-Σουνίου, 22910 76000, Πέμπτη έως Τρίτη: 20.00-00.30, Τετάρτη κλειστά
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.