Resto

Μια Σουσού στο Γκάζι

Αδυναμία στο καλό τσίπουρο και στους θαλασσινούς μεζέδες

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94985-190814.jpg

Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε και ήδη το σούσουρο γύρω από το όνομά της μεγάλο, ακόμη μεγαλύτερο το πλήθος που καθημερινά γεμίζει τον χώρο της. Το νέο τσιπουράδικο της πόλης έχει απλή και όμορφη διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα. Φιλοδοξεί να μας τρελάνει με τους μεζέδες του και το καταφέρνει μιας και είναι από τα λίγα με γνήσιο βολιώτικο χαρακτήρα.

Η γκάμα σε τσίπουρα και ούζα μεγάλη για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο το δικό σου αλλά και όλης της παρέας. Όταν διαλέξεις, θα έρθει στο τραπέζι πάντα μαζί με κάποιο μεζεδάκι. Και εδώ είναι το μυστικό. Κάθε ετικέτα τσίπουρου ή ούζου σερβίρεται με διαφορετική λιχουδιά – είπαμε Βόλος. Μην ανησυχείς, όμως, δεν χρειάζεται να πιεις όλο το Βόσπορο – όλα τα μεζεδάκια υπάρχουν και σε κανονικές μερίδες.

Και ποια είναι αυτά; Όσα κρύβονται στο βυθό της θάλασσας, μιας και η Σουσού τρελαίνεται για θαλασσινά. Γαύρος ριγανάτος, θράψαλα, σκορδάτα καλαμαράκια, σαρδέλες, μπακαλιαράκια, ψάρι φρικασέ, χταπόδι στιφάδο, καλαμάρι με σπανάκι. Αν είσαι λάτρης του εκλεκτού ψαρομεζέ, συγχαρητήρια, μόλις βρήκες το στέκι σου.

Γαργηττίων 24, Γκάζι, 690 6778318

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.