- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![94985-190814.jpg 94985-190814.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/04/23/94985-190814.jpg)
Δεν έχει πολύ καιρό που άνοιξε και ήδη το σούσουρο γύρω από το όνομά της μεγάλο, ακόμη μεγαλύτερο το πλήθος που καθημερινά γεμίζει τον χώρο της. Το νέο τσιπουράδικο της πόλης έχει απλή και όμορφη διακόσμηση και χαλαρή ατμόσφαιρα. Φιλοδοξεί να μας τρελάνει με τους μεζέδες του και το καταφέρνει μιας και είναι από τα λίγα με γνήσιο βολιώτικο χαρακτήρα.
Η γκάμα σε τσίπουρα και ούζα μεγάλη για να βρεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο το δικό σου αλλά και όλης της παρέας. Όταν διαλέξεις, θα έρθει στο τραπέζι πάντα μαζί με κάποιο μεζεδάκι. Και εδώ είναι το μυστικό. Κάθε ετικέτα τσίπουρου ή ούζου σερβίρεται με διαφορετική λιχουδιά – είπαμε Βόλος. Μην ανησυχείς, όμως, δεν χρειάζεται να πιεις όλο το Βόσπορο – όλα τα μεζεδάκια υπάρχουν και σε κανονικές μερίδες.
Και ποια είναι αυτά; Όσα κρύβονται στο βυθό της θάλασσας, μιας και η Σουσού τρελαίνεται για θαλασσινά. Γαύρος ριγανάτος, θράψαλα, σκορδάτα καλαμαράκια, σαρδέλες, μπακαλιαράκια, ψάρι φρικασέ, χταπόδι στιφάδο, καλαμάρι με σπανάκι. Αν είσαι λάτρης του εκλεκτού ψαρομεζέ, συγχαρητήρια, μόλις βρήκες το στέκι σου.
Γαργηττίων 24, Γκάζι, 690 6778318
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.