Άνοιξε τον Σεπτέμβρη του 2011, πάνω στη λεωφόρο Κηφισίας, στον αριθμό 310. Έτσι πήρε και το όνομά του - «κατά τον παραδοσιακό αμερικανικό τρόπο», όπως μας εξιστόρησε ο εμπνευστής του, John Ασημακόπουλος.
Από την είσοδο κιόλας, το πρώτο που εντυπωσιάζει είναι η αυλή που είναι γεμάτη πράσινο και δέντρα. «Οι κηπουροί το λένε βρωμόδεντρο γιατί αντέχει σε όλες τις συνθήκες», λέει ο John. Ένα βρωμόδεντρο που μοσχοβολάει, ωστόσο…
Κι ύστερα, είναι και το παλιό, αθηναϊκό, χειροποίητο πάτωμα του εσωτερικού χώρου. «Ήταν ο λόγος που διάλεξα το συγκεκριμένο χώρο! Είναι 100 ετών. Μου θύμισε παλιά μαγαζιά της Πλάκας», περιγράφει ο John που είχε 12 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης πριν αποφασίσει να στήσει το δικό του μαγαζί. Μια μεγάλη μπάρα κυριαρχεί στο κέντρο (η οποία μάλιστα πρόσφατα έγινε γκρι στα πλαίσια της ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκε), ενώ ταμπέλες νέον δίνουν την ανάλογη πινελιά.
Ο ιδιοκτήτης, λάτρης και ο ίδιος των burgers, αρχικά το έστησε με σκοπό να προσφέρει το καλύτερο burger της πόλης. Τέσσερα χρόνια μετά και σε συνεργασία με πολλούς γνωστούς σεφ, κατάφερε κάτι περισσότερο – να έχει ένα εξαιρετικό μενού με έμφαση στα steaks και τα burgers. Η κουζίνα που λειτουργεί από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:30 το βράδυ, περιλαμβάνει από ομελέτες για πρωινό, έως steaks, μακαρονάδες και πίτσες για κανονικό γεύμα.
Η μουσική αγαπάει τα 80’s, τα 90’s και την ντίσκο ενώ ενδιαφέρον έχουν και τα cocktails που φέρουν την υπογραφή του Χάρη Δάρρα, νικητή του Bacardi Legacy. Ξεχωρίσαμε το “Clandestino” που είναι το νέο υποσχόμενο cocktail συνδυάζοντας γεύσεις της τροπικής Κούβας με αρώματα μπαχαρικών.
Το all day spot του John Ασημακόπουλου ξεκίνησε με στόχο να προσφέρει το καλύτερο burger της πόλης συνεχίζει 4 χρόνια μετά να μας εκπλήσσει ευχάριστα, δίνοντας βάση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον φιλοξενεί και αρκετές δεξιώσεις προσφέροντας πολλά διαφορετικά είδη finger food.
Kηφισίας 310, Νέο Ψυχικό, 210671 0688, www.310street.gr, Facebook: 310street.gr
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προσοχή τι διαβάζετε για την κουζίνα της Θεσσαλονίκης και πού σας στέλνουν για… τίμιο φαγάκι
Καλό φαγητό, μπάρα με ωραία κοκτέιλ και τέλειες μουσικές
20 χρόνια στην Ομήρου, θα βρεις πολλά περισσότερα από καλό και νόστιμο φαγητό
Στον πεζόδρομο της Καλαμιώτου ανακαλύψαμε την «τέχνη του να μην κάνεις τίποτα»
Μια μικρή, εκλεπτυσμένη Ιταλία στο Κολωνάκι
Εκεί όπου χτυπά η καρδιά του μεγαλύτερου πάρτι των Ιλισίων
Πάνω στη Μικρή Πρέσπα, και τη μεθοριακή γραμμή
Και μας επιστρέφει στην κλασική Αθήνα που είχαμε ξεχάσει
Ζωντανή μουσική, καλωσόρισμα με welcome drink, ευχές και, φυσικά, ένα λαχταριστό μενού
Εδώ θα απολαύσετε πιάτα αναπάντεχα νόστιμα, που θα σας θυμίσουν κάτι από το οικογενειακό κυριακάτικο τραπέζι!
Το αγαπημένο pasta spot της Αθήνας για αυτές τις γιορτές μας παρουσιάζει την Xmas Magic
Εορταστικό γεύμα σε ένα νεοκλασικό ιστορικό κτίριο που μετρά 140 χρόνια ζωής
Εδώ θα απολαύσεις τη γιορτινή πλευρά της πόλης
Αν ψάχνετε ένα πραγματικά ξεχωριστό εστιατόριο για να αλλάξετε τον χρόνο, το Varoulko είναι ιδανικό
Οι σεφ Pino Saccheri και Αλέξανδρος Λαζούλης δημιουργούν πιάτα που απογειώνουν τη σύγχρονη ιταλική κουζίνα
Το μενού περιλαμβάνει τα καλύτερα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με σύγχρονες πινελιές και γευστικές εκπλήξεις
Αξέχαστα ρεβεγιόν στο στέκι της Κηφισιάς
Γιορτινές γεύσεις και ζωντανή μουσική στο αγαπημένο εστιατόριο του Κολωνακίου
Σε έναν μοναδικό χώρο με απέραντη θέα στο λιμάνι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.