![50591-153528.jpg 50591-153528.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/contributor/50591-153528.jpg)
![91409-184109.jpg 91409-184109.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/03/18/91409-184109.jpg)
Aπολαμβάνεις το katcu carry σου, δηλαδή τηγανιτό στήθος κοτόπουλου με σος κάρι και ρύζι, τσιμπάς από δίπλα μια πιρουνιά noodles που είναι ψημένα σε ζεματιστή πλάκα, ενώ το άλλο σου χέρι βουτάει μια μπουκίτσα σούσι με αβοκάντο, στη σόγια. Έτσι θα 'πρεπε να είναι αυτή η ζωή. Πολυσυλλεκτική, πικάντικη, εξωτική. Το Wagamama είναι πολυασιατικό εστιατόριο, με έδρα στο Λονδίνο, που άνοιξε στο Golden Hall, έγινε χαμός και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα δεύτερο στην Κηφισιά. Πήγαμε, φάγαμε, ήπιαμε και σας δίνουμε feedback.
Το αδελφάκι του Wagamama του Αμαρουσίου λοιπόν, είναι ένα τριώροφο, βιομηχανικό, design κτήριο που μπορεί να ταΐσει ταυτόχρονα έως 140 άτομα! Ζεστό, φιλικό, μίνιμαλ και σε γήινα χρώματα. Για παρέες, για επαγγελματικά dates, για τσιμπολόγημα και κουβέντα, για όλα. Το μενού είναι από Ιαπωνία, Ινδία, Κίνα και Ταϊλάνδη, ο γύρος της Ασίας με ένα πιρούνι. Ή με κουτάλι. Έχουν ωραιότατες ζεστές σούπες που σου γλυκαίνουν την καρδιά και πεντανόστιμα γλυκά με παγωτό για επιδόρπιο. Εξαιρετική τηγανιτή μπανάνα ή μήλο σερβιρισμένα με ένα σλουρπ λευκό παγωτό ή κέικ σοκολάτας με σος wasabi.
New entry τα ρολάκια σούσι, που μάλιστα, όπως μας πληροφόρησε ο manager Κωνσταντίνος Ντουμής, «μας πήρε πέντε χρόνια να πείσουμε τους Άγγλους – εκεί είναι η έδρα της μητρικής εταιρίας-, ότι το σούσι μετράει στην ελληνική αγορά, γιατί οι Λονδρέζοι θεωρούσαν ότι το σούσι είναι μια κατηγορία από μόνο του». Αυτό του Golden Hall, λοιπόν, είναι απ' τα πρώτα καταστήματα της αλυσίδας που το πρόσθεσε στο μενού του.
Φιλικότατο προσωπικό, τρως με περίπου 20€ το άτομο, και κάνουν και take away αν θες να χαρείς τα νουντλς σου στον καναπέ. Φιλικό, χαρούμενο, ένα απ' τα ωραία κηφισιώτικα στέκια που θα τιμήσουμε τα σαββατοκύριακα ή και μεσοβδόμαδα για μια «γιαπωνέζικη ρακή», όπως χαρακτήρισε κάποιος τα ζεστά σφηνάκια sake, που φτιάχνονται από ρύζι.
INFO: Κηφισιά, Κασσαβέτη 3, 210 8013100/ Golden Hall, Λ.Κηφισίας 37, 210 6836844/ wagamama.com.gr
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.