- CITY GUIDE
- PODCAST
-
36°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![91085-183584.jpg 91085-183584.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/03/16/91085-183584.jpg)
Για περισσότερα από 40 χρόνια, μια οικογένεια ζεσταίνει με το χαμόγελο και την αυθεντικότητά της την καρδιά του Αμαρουσίου, σιγοκαβουρντίζοντας καθημερινά λαχταριστούς ξηρούς καρπούς. Οι λαμαρίνες είναι πάντα ζεστές και το άρωμα που αναδύεται από τον παραδοσιακό φούρνο του εργαστηρίου που βρίσκεται πίσω από τους πάγκους, παρασέρνει τον κόσμο που περπατά στα γύρω στενά. Εδώ, ο ξηρός καρπός έχει αναχθεί σε τέχνη. Ακολουθείται η πατροπαράδοτη διαδικασία στο ψήσιμο επιτρέποντας στον εκλεκτής ποιότητας ξηρό καρπό να δώσει το 100% της γεύσης του.
Δεν είναι όμως μόνο οι ξηροί καρποί που σε μαγεύουν. Τις ώρες που δεν ψήνουν «οργώνουν» όλες τις γωνιές της Ελλάδας, αναζητώντας παραδοσιακές γεύσεις, βιολογικά προϊόντα και επιλεγμένα superfoods. Αμέτρητα χρώματα αποξηραμένων φρούτων (με ή χωρίς ζάχαρη), σοκολάτες με υπέροχες γεύσεις, γλυκά του κουταλιού, καραμέλες, δημητριακά και άρωμα φρεσκοκομμένου καφέ πλημμυρίζουν το χώρο, κάνοντας το βλέμμα, το νου και την καρδιά να ταξιδεύουν.
Ανοιχτά: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 08:00-17:00 το απόγευμα και Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 08:00-21:00 το βράδυ
Ερμού 7 & Διονύσου, Μαρούσι, 210 8020488
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.