29 στέκια γύρω από την Ακρόπολη για ωραίες ανοιξιάτικες βόλτες

Σεμπρεβίβα: Χειροποίητες γεύσεις και 104 λικέρ που ξεχωρίζουν

Ένα ξεχωριστό εστιατόριο στα Πετράλωνα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεμπρεβίβα
Σεμπρεβίβα
Σεμπρεβίβα

Πίσω από αυτή την ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία βρίσκονται η Κατερίνα Βαμβούρη και ο Ιωάννης Μουμτζής, δύο άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη, που ένωσαν την αγάπη τους για το καλό φαγητό και δημιούργησαν έναν προορισμό για όσους αναζητούν αυθεντικές, ποιοτικές γεύσεις. Κάθε πιάτο στη Σεμπρεβίβα είναι αποτέλεσμα προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών και ό,τι φτάνει στο τραπέζι χειροποίητο. Ο κατάλογος ανανεώνεται κάθε 10 ημέρες, ωστόσο υπάρχουν πιάτα που έχουν αγαπηθεί και παραμένουν σταθερά στο μενού, ανάμεσά τους οι baby πατάτες με σπανάκι και φέτα, το διάσημο κοκοράκι, το θράψαλο και οι γαρίδες μοχίτο. Παράλληλα, η Κατερίνα Βαμβούρη έχει δημιουργήσει 104 διαφορετικά λικέρ, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή γεύση.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου