

Ένα ξεχωριστό εστιατόριο στα Πετράλωνα
Πίσω από αυτή την ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία βρίσκονται η Κατερίνα Βαμβούρη και ο Ιωάννης Μουμτζής, δύο άνθρωποι από τη Θεσσαλονίκη, που ένωσαν την αγάπη τους για το καλό φαγητό και δημιούργησαν έναν προορισμό για όσους αναζητούν αυθεντικές, ποιοτικές γεύσεις. Κάθε πιάτο στη Σεμπρεβίβα είναι αποτέλεσμα προσεκτικά επιλεγμένων πρώτων υλών και ό,τι φτάνει στο τραπέζι χειροποίητο. Ο κατάλογος ανανεώνεται κάθε 10 ημέρες, ωστόσο υπάρχουν πιάτα που έχουν αγαπηθεί και παραμένουν σταθερά στο μενού, ανάμεσά τους οι baby πατάτες με σπανάκι και φέτα, το διάσημο κοκοράκι, το θράψαλο και οι γαρίδες μοχίτο. Παράλληλα, η Κατερίνα Βαμβούρη έχει δημιουργήσει 104 διαφορετικά λικέρ, το καθένα με τη δική του ξεχωριστή γεύση.