

Εδώ βρίσκεις πάντα φρέσκα και λαχταριστά ψάρια και θαλασσινά. Ωμά, αχνιστά, τηγανητά, μαγειρευτά, στη σχάρα, όπως ποθεί η καρδιά σου
Γιατί είναι αυθεντικό και μας ταξιδεύει γευστικά στην καρδιά της θάλασσας. Η οικογένεια Κατσικάκη ξέρει από φρέσκο ψάρι. Για την ακρίβεια, προμηθεύει με ολόφρεσκα ψάρια κορυφαία εστιατόρια της χώρας εδώ και δύο δεκαετίες. Έτσι, για περισσότερα από είκοσι χρόνια αναζητά, βρίσκει και τροφοδοτεί όλη την premium αγορά ψαροφαγίας, όπως τα εστιατόρια Milos και Nammos στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, το Pelagos του Four Seasons Astir Palace και πολλά άλλα κορυφαία εστιατόρια.
Γιατί στο Polpo βρίσκεις πάντα φρέσκα και λαχταριστά ψάρια και θαλασσινά. Ωμά, αχνιστά, τηγανητά, μαγειρευτά, στη σχάρα, όπως ποθεί η καρδιά σου. Ανάλογα με τον καιρό, θα βρεις μεγάλα και μικρότερα πεντάφρεσκα ψάρια που θα απολαύσεις ψητά, ενώ οι σαλάτες, με πρωταγωνίστρια την ντομάτα, που είναι από τις πιο νόστιμες που έχεις δοκιμάσει, συμπληρώνουν ιδανικά τις επιλογές.
Γιατί το Polpo κλείνει το μάτι στην μποέμικη πλευρά της πόλης, συγκεντρώνοντας στα τραπέζια του μύστες, γνώστες και bon vivants από όλη την Αττική. Λάτρεις της ψαροφαγίας, εραστές του καλού κρασιού και των φίνων αποσταγμάτων, που στις φωτεινές του γωνιές δοκιμάζουν, γνωρίζουν και γνωρίζονται καθώς, όσο περνάει η ώρα, οι παρέες έρχονται πιο κοντά.
Γιατί στο Polpo αγαπάνε την κατσαρόλα και το καλά ακονισμένο μαχαίρι για το φιλετάρισμα, φέρνοντας στο τραπέζι διαφορετικούς πολιτισμούς, καλά δοκιμασμένες συνταγές αλλά και θελκτικούς νεωτερισμούς. Το καρπάτσιο σκαθαριού στέκεται δίπλα στην ψαρόσουπα-βάλσαμο, με τον τελικό νικητή πάντα τον πελάτη. Γιατί πέρα από τις καλές συνταγές, είναι το καλοσυνάτο βλέμμα του Νίκου και η ευγένεια του προσωπικού που σε καλωσορίζουν από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, τα οποία σπανίζουν και είναι εκείνα που, με χαρά, σε φέρνουν στο Polpo ξανά και ξανά...