- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Με αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα (δεν θα βρείτε ούτε μισό κατεψυγμένο καλαμάρι), θυμίζει ψαροταβέρνα σε νησί. Το συνθετικό μπαρ είναι για την μπάρα που χωρίζει την ανοιχτή κουζίνα από τη σάλα, ενώ το ούζο για τη μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες (12-16) του αγαπημένου ελληνικού αποστάγματος. Τα θαλασσινά και τα ψάρια έρχονται από Εύβοια, Κάλυμνο, Αμφιλοχία και Αλόννησο. Θα βρείτε πολλά νόστιμα, όπως ριζότο κακαβιάς, μύδια αχνιστά, λευκό και μαύρο ταραμά, μια εξαίσια ποικιλία από αλίπαστα, όστρακα που μυρίζουν θάλασσα, ακόμα και καλκάνια.
Υπάρχει πάντα φρέσκο ψαράκι, αλλά τα είδη αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Ο Μάκης Ουραηλίδης, μετά τα επιτυχημένα 4711, Doors και Καλαμάκη, συνεργάστηκε με τον γλυκύτατο μάγειρα Γιάννη Λιάκου και έστησαν αυτό το όμορφο μαγαζί.
Αγίου Κωνσταντίνου 50, 216 7000761, Fb: Ούζομπαρ