- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![88166-177574.jpg 88166-177574.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/02/12/88166-177574.jpg)
Με αποκλειστικά φρέσκα προϊόντα (δεν θα βρείτε ούτε μισό κατεψυγμένο καλαμάρι), θυμίζει ψαροταβέρνα σε νησί. Το συνθετικό μπαρ είναι για την μπάρα που χωρίζει την ανοιχτή κουζίνα από τη σάλα, ενώ το ούζο για τη μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες (12-16) του αγαπημένου ελληνικού αποστάγματος. Τα θαλασσινά και τα ψάρια έρχονται από Εύβοια, Κάλυμνο, Αμφιλοχία και Αλόννησο. Θα βρείτε πολλά νόστιμα, όπως ριζότο κακαβιάς, μύδια αχνιστά, λευκό και μαύρο ταραμά, μια εξαίσια ποικιλία από αλίπαστα, όστρακα που μυρίζουν θάλασσα, ακόμα και καλκάνια.
Υπάρχει πάντα φρέσκο ψαράκι, αλλά τα είδη αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Ο Μάκης Ουραηλίδης, μετά τα επιτυχημένα 4711, Doors και Καλαμάκη, συνεργάστηκε με τον γλυκύτατο μάγειρα Γιάννη Λιάκου και έστησαν αυτό το όμορφο μαγαζί.
Αγίου Κωνσταντίνου 50, 216 7000761, Fb: Ούζομπαρ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.