- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Titania Olive Garden: Μοναδική εμπειρία dining
Eλληνική κουζίνα από προσεκτικά επιλεγμένα ολόφρεσκα υλικά με φόντο την Ακρόπολη
Titania Olive Garden: Μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία για all-day απολαύσεις
Στην καρδιά της πόλης, στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου Titania, βρίσκεται το Olive Garden rooftop bar & restaurant, που έχει αγαπηθεί για τα πολύ ωραία του μενού αλλά και την απαράμιλλη αισθητική του. Χάρη στην προνομιακή του θέση αποτελεί ιδανικό σημείο συνάντησης τόσο για διασκέδαση με φίλους όσο και για επαγγελματικές συναντήσεις. Με φόντο την Ακρόπολη απολαμβάνουμε ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η μοντέρνα ελληνική κουζίνα από προσεκτικά επιλεγμένα ολόφρεσκα υλικά. Από τις 12.00 έως τις 18.00 το lunch menu αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για διάλειμμα από τη δουλειά ή το shopping στην πόλη. Οι προτάσεις, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν χορταστικές σαλάτες, όπως η Olive Garden με τραγανά μικρόφυλλα σαλατικά, καπνιστό σολομό, γαρίδες ατμού, αβοκάντο, ελιές Καλαμών, τσιτσίραυλα Πηλίου και ξύσμα «μαύρου λεμονιού», και εμπνευσμένα κυρίως πιάτα, όπως το Κοτόπουλο Σχάρας με βιολογικό πλιγούρι Θεσσαλίας, φρέσκα μυρωδικά, λαχανικά σχάρας, τζελ κρεμμυδιού και πούδρα από «μαύρο lime».
Το βράδυ είναι ιδανικό για να χαλαρώσουμε με ευφάνταστα cocktails. Από τις 18.00 έως τις 23.45 απολαμβάνουμε την απόλυτη εμπειρία dining με signature πιάτα, όπως Σκιουφιχτά Κρήτης με ντοματίνια, κρεμμυδάκι, βλαστούς κάπαρης, πολύχρωμες πιπεριές, φέτα Ηπείρου, ελιές Καλαμών και φρέσκια ρίγανη, καθώς και Rib-Eye Black Angus με μελιτζάνα χουνκιάρ μπεγιεντί, σπαράγγια σχάρας, μαρμελάδα ντομάτας με μπαχαρικά και κορινθιακή σταφίδα και ελληνικό τσιμιτσούρι. Τη γευστική εμπειρία ολοκληρώνουν επιδόρπια όπως Προφιτερόλ σοκολάτας γάλακτος και Vegan banoffee, που σίγουρα αξίζουν δοκιμής.