Μεζέδες, ψαράκια και κρητικές πινελιές στα εστιατόρια που τιμούν την ελληνική κουζίνα

Το Γιαβρί: Το στέκι στα Κάτω Πετράλωνα

Aπό το 2014 μας καλομαθαίνει με τα καλύτερα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Γιαβρί: Το στέκι στα Κάτω Πετράλωνα

Είναι το αγαπημένο μεζεδοκαφωδείον στα Κάτω Πετράλωνα, παρεΐστικο, με φιλόξενους ανθρώπους και τέλειο φαγητό. Το Γιαβρί από το 2014 μας καλομαθαίνει με τα καλύτερα. Ανοιχτό καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, θα σας ξυπνήσει νωρίς με καλοφτιαγμένο καφέ και θα σας χορτάσει με δυναμωτικά πρωινά, όπως ομελέτες, τέλεια μαραθόπιτα και μυζηθροπιτάκια με μέλι! Η κουζίνα του, όμως, ετοιμάζει τις λιχουδιές της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Θα φάτε ένα από τα καλύτερα χουνκιάρ μπεγεντί της πόλης, διάφορους μεζέδες όπως λουκάνικο Σμύρνης και παστουρμαδόπιτα, πεντανόστιμα μαγειρευτά, λαχανοντολμάδες, μαμαδίσια σουτζουκάκια, μοσχαράκι λεμονάτο, γιουβέτσι, παστίτσιο αλλά και σούπες. Όσο για τους μερακλήδες; Κάθε Παρασκευή και Σάββατο θα βρείτε και γουρουνοπούλα και κάθε Κυριακή και κοντοσούβλι!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου