Μεζέδες, ψαράκια και κρητικές πινελιές στα εστιατόρια που τιμούν την ελληνική κουζίνα

Λιόγερμα: Αυθεντικές γεύσεις από τη Μονεμβασιά στο Παλαιό Φάληρο

Εδώ απολαμάνουμε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά που έρχονται κατευθείαν από τους ψαράδες της Λακωνίας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιόγερμα: Αυθεντικές γεύσεις από τη Μονεμβασιά στο Παλαιό Φάληρο
Λιόγερμα: Αυθεντικές γεύσεις από τη Μονεμβασιά στο Παλαιό Φάληρο

Νιώθουμε μεγάλη χαρά όταν τα όμορφα στέκια που αγαπήσαμε στις διακοπές μας, «ανεβαίνουν» μια ωραία μέρα και στην Αθήνα. Αυτό συμβαίνει και με το Λιόγερμα του σεφ Θοδωρή Αθανασίου και της Ζωής Κυριακόγκωνα, που εδώ και 10 χρόνια σερβίρει νοστιμιές στην Ελαία Μονεμβασίας. Πλέον μπορούμε να το βρούμε στο Παλαιό Φάληρο για να απολαύσουμε φρέσκο ψάρι και θαλασσινά που έρχονται κατευθείαν από τους ψαράδες της Λακωνίας! Η κουζίνα, με σαφή προσανατολισμό στο zero waste, μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε πώς θα μαγειρευτεί το ψάρι της επιλογής μας, ενώ εκτός από τα θαλασσινά προσφέρουν και εκλεκτές κοπές κρέατος – πολύ «δυνατό» το Porterhouse steak μόσχου. Στα must try είναι και τα χειροποίητα ζυμαρικά που φτιάχνουν μόνοι τους, όπως και οι καταπληκτικές πίτες βασισμένες σε μανιάτικες συνταγές.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου