5 εστιατόρια για να βγεις στα νότια προάστια

Mailo’s: Ο παράδεισος των μακαρονάδων (και) στα νότια προάστια

Και με καινούργιες, λαχταριστές συνταγές!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Mailo’s
Mailo’s
Mailo’s

Mailo’s: για λαχταριστές μακαρονάδες στα νότια προάστια

Πάνε πέντε χρόνια που η πρώτη κατακόκκινη γωνιά Mailos εμφανίστηκε στην πόλη, προσφέροντάς μας κάτι ασύλληπτο: την τέλεια μακαρονάδα στο… χέρι! Μέσα στα χαρακτηριστικά κύπελλά τους, τα Mailos χωρούν φρέσκα ζυμαρικά, χειροποίητες σάλτσες και όλη τη νοστιμιά της υψηλής γαστρονομίας που, με αυτό τον τρόπο, παίρνει τη μορφή street food. Αν λατρεύεις τα ζυμαρικά, τότε πάμε στοίχημα ότι έχεις ήδη δοκιμάσει κάποιες από τις ξακουστές μακαρονάδες των Mailos, όπως τη θρυλική Parmesan Chicken ή την ασυναγώνιστη Truffle Mushroom. Ήξερες, όμως, ότι μόλις εμφανίστηκαν και καινούργιες συνταγές; Αν σου αρέσουν οι ethnic γεύσεις πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το Chicken tikka Masala με κοτόπουλο σε σάλτσα γιαουρτιού, τυρί κρέμα και μείγμα μπαχαρικών.

Αν πάλι πιστεύεις ότι οι veggie μακαρονάδες είναι και οι πιο νόστιμες, μη χάσεις την Avocado Pistachio με σάλτσα από αβοκάντο, φιστίκι, λεμόνι και βασιλικό – πραγματικά δεν θα το πιστεύεις πόσο νόστιμη είναι! Αλλά τα Mailos έχουν και μια ολοκαίνουργια σαλάτα, που προφανώς ούτε αυτή είναι συνηθισμένη… H Beetroot Pasta Salad, λοιπόν, είναι μία κρύα σαλάτα ζυμαρικών με sauce πατζάρι, sour cream και καρύδι – τέλεια για ένα ελαφρύ γεύμα.

Σου άνοιξε η όρεξη; Εκεί στα νότια προάστια έχεις δίπλα σου όχι ένα αλλά δύο καταστήματα Mailos σε Δάφνη και Ηλιούπολη για να βρεις τη μακαρονάδα των ονείρων σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε κάποια άλλη γειτονιά της πόλης, μην ανησυχείς... Με 40 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο σίγουρα κάποια κατακόκκινη γωνιά βρίσκεται (πολύ) κοντά σου!

INFO

Ηλιούπολη: Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως 6
Δάφνη: Μεγ. Αλεξάνδρου 2

www.mailos.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου