5 εστιατόρια για να βγεις στα νότια προάστια

Κεμπαπτζίδικον Το Γνήσιον: Το κεµπάπ όπως πρέπει να είναι

Με σεβασμό στην παράδοση και φρέσκες, αγνές ελληνικές πρώτες ύλες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κεμπαπτζίδικον Το Γνήσιον: στη Βούλα για τέλειο κεμπάπ

Το κεμπάπ το σωστό, το γνήσιο, το αυθεντικό, με συνταγές που έχουν περάσει από στόμα σε στόμα μερακλήδων της Μικράς Ασίας. Αυτό το κεμπάπ θα το βρεις στο φημισμένο κεμπαμπτζίδικον Το Γνήσιον!

Με σεβασμό στην παράδοση και χρησιμοποιώντας φρέσκες, αγνές ελληνικές πρώτες ύλες, θα απολαύσεις εδέσματα που μένουν αξέχαστα. Ψαγμένα μπαχάρια, τέλειες σάλτσες και χειροποίητες μαρινάδες ημέρας, δένουν τέλεια με τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα! Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε κοντοσούβλι χοιρινό ή κοτόπουλο, εννοείται το φοβερό κεμπάπ, το κασερλί και το ισκεντέρ κεμπάπ, το σις χοιρινό κοτόπουλο, σε καλαμάκια, σε τυλιχτά και σε χορταστικές μερίδες, όλα τους χειροποίητα - κι αν είστε μεγάλη παρέα, σε μια από τις γενναιόδωρες ποικιλίες που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό καλοφαγά! Μαζί με όλα αυτά και γεύσεις που θα λατρέψεις, σαν τα αυγά μάτια με πατάτες, παστουρμά ή σουτζούκι!

Αυτά κι άλλα πολλά, σε έναν καλαίσθητο χώρο με φιλόξενους ανθρώπους, αλλά και στο σπίτι ή στη δουλειά σας με delivery καθημερινά 12.00-24.00 (θα το βρείτε και στην Καισαριανή, Υμηττού 50). 

www.kbb1922.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου