5 εστιατόρια για να βγεις στα νότια προάστια

Στοά Μουσική Μπακαλοταβέρνα: Αυθεντικές λαϊκορεμπέτικες βραδιές με καλό φαγητό

Εδώ θα νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στην αυλή του σπιτιού σου!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στοά Μουσική Μπακαλοταβέρνα
Στοά Μουσική Μπακαλοταβέρνα
Στοά Μουσική Μπακαλοταβέρνα

Στοά Μουσική Μπακαλοταβέρνα: το στέκι στην Ηλιούπολη με τη ζωντανή μουσική και το καλό φαγητό

Στην πολυσύχναστη γειτονιά της Ηλιούπολης, η Στοά Μπακαλοταβέρνα έχει γίνει σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν αυθεντική διασκέδαση, καλό φαγητό και εξαιρετική μουσική. Με τον δραστήριο Χρήστο Σινόπουλο στο τιμόνι, αυτό το παραδοσιακό στέκι συγκεντρώνει φίλους και οικογένειες που απολαμβάνουν βραδιές γεμάτες γέλιο, κέφι και μοναδικές γεύσεις.

Κάθε Τετάρτη, η Στοά φιλοξενεί λαϊκορεμπέτικες βραδιές που σε ταξιδεύουν στις εποχές όπου το μπουζούκι και η κιθάρα έδιναν τον ρυθμό σε αυθεντικές στιγμές χαράς. Εδώ θα νιώσεις σαν να βρίσκεσαι στην αυλή του σπιτιού σου, είτε καθίσεις στα τραπεζάκια στον πεζόδρομο είτε στη ζεστή, περιποιημένη σάλα. Το φθινόπωρο που η ζέστη ακόμα καλά κρατεί θα απολαύσεις παγωμένα ρακόμελα και εξαιρετική μπίρα, ενώ τον χειμώνα το διαλεχτό κρασί θα συντροφεύει τις μελωδικές βραδιές.

Οι γεύσεις είναι αυθεντικές, με τους κεφτέδες της γιαγιάς και τις φρέσκες τηγανητές πατάτες να ξεχωρίζουν. Η κρητική σαλάτα, το σαγανάκι και οι κολοκυθοκεφτέδες συμπληρώνουν το γευστικό πανόραμα, ενώ η χοιρινή τηγανιά και το κεμπάπ είναι must για τους λάτρεις του κρέατος.

Ανοιχτό Σάββατο-Κυριακή από τις 13.00 και Τετάρτη-Παρασκευή από τις 18.00. Ακολούθησέ τους στα social για να μη χάσεις τις μοναδικές βραδιές!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου