5 εστιατόρια για να βγεις στα νότια προάστια

Paparδeλa: Αυθεντική ιταλική τρατορία στην καρδιά της Δάφνης

Χειροποίητα ζυμαρικά και φοβερή πίτσα στον ξυλόφουρνο

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Paparδeλa
Paparδeλa
Paparδeλa
Paparδeλa

Στην τρατορία Paparδeλa, στη Δάφνη, για πίτσα και pasta

Στην ανακαινισμένη πλατεία του ιστορικού κέντρου της Δάφνης ξεχωρίζει μια όμορφη τρατορία. Από το 2021, όταν άνοιξε τις πόρτες της, το κοινό την έχει λατρέψει για πολλούς λόγους, με πρώτο και κύριο την ασυναγώνιστη γεύση των εδεσμάτων της – αποτέλεσμα εκλεκτών πρώτων υλών και χειροποίητων παρασκευών.

Η πίτσα εδώ είναι εμπειρία από μόνη της: ζύμη χειροποίητη που ζυμώνεται καθημερινά και ψήνεται στον ξυλόφουρνο με την τέχνη της ιταλικής παράδοσης. Τα υλικά που τη συνοδεύουν είναι πάντα φρέσκα και διαλεχτά, κάτι που καταλαβαίνεις από το άρωμα, πριν καν δοκιμάσεις. Η pasta, όμως, είναι το σήμα κατατεθέν της Paparδeλa. Τα ζυμαρικά είναι 100% χειροποίητα, φτιαγμένα καθημερινά στην κουζίνα με αγνά υλικά, όπως σιμιγδάλι, ειδικό αλεύρι και βιολογικά αυγά. Είτε προτιμήσεις τις signature παπαρδέλες, τα κοχυλάκια ή τα παραδοσιακά σκιουφιχτά, με τη σάλτσα της επιλογής σου, το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό.

Η εμπειρία ολοκληρώνεται είτε στη ζεστή, σπιτική σάλα είτε στα δροσερά τραπέζια της πλατείας, με την άψογη και φιλική εξυπηρέτηση να σε κάνει να θέλεις να επιστρέψεις. Πρόκειται για μια ιδανική επιλογή value for money, τόσο για οικογενειακές στιγμές όσο και για παρέες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Και αν δεν μπορείς να την επισκεφτείς, η Paparδeλa έρχεται στο σπίτι σου μέσω delivery, είτε από τις γνωστές εφαρμογές, είτε με ένα απλό τηλεφώνημα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου