5 εστιατόρια για να βγεις στα νότια προάστια

Στο Umama για τέλειο brunch, comfort γεύσεις και signature cocktails

Το αγαπημένο all day στέκι της Ηλιούπολης

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Umama: ένα στέκι για όλες τις ώρες στην Ηλιούπολη

Το Umama σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή με τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, την καλαίσθητη διακόσμηση και την άψογη εξυπηρέτηση, που σου προσφέρουν θετική ενέργεια από το πρωί έως το βράδυ. 

Με ανυπομονησία αναμένουμε τώρα που ξεκινάει η χειμερινή σεζόν τις νέες γευστικές προτάσεις που ετοιμάζει πυρετωδώς η κουζίνα, γιατί η αλήθεια είναι ότι μας έχει καλομάθει με τις χειροποίητες παρασκευές από φρέσκες και αγνές πρώτες ύλες και είμαστε βέβαιοι ότι οι προσθήκες θα είναι εξίσου συγκλονιστικές! Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που έχει καθιερωθεί ως ο απόλυτος all day προορισμός στην Ηλιούπολη, χάρη στις comfort γευστικές του επιλογές που θυμίζουν σπιτικό φαγητό.

Η εμπειρία όμως ξεκινάει από το πρωί, που μπορείς να απολαύσεις εξαιρετικό καφέ από το μοναδικό Habit Specialty Blend 100% Arabica της Kudu, ή να δοκιμάσεις έναν από τους δροσερούς φρέσκους χυμούς, με συνδυασμούς όπως φράουλα-λεμόνι ή πράσινο μήλο με μέλι και κανέλα. Θα δοκιμάσεις όμως και ένα από τα καλύτερα brunch της πόλης με συνταγές βασισμένες στο φρέσκο αυγό ημέρας, αλλά και γλυκές προτάσεις που θα σου μείνουν αξέχαστες. Από το χορταστικό French toast με brioche, gouda και καπνιστή γαλοπούλα, μέχρι τα λαχταριστά pancakes με καραμελωμένο μήλο και κρέμα patisserie, κάθε πιάτο αποτελεί απόλαυση.

Όσο η μέρα προχωρά, έρχεται η ώρα για μοναδικά χειροποίητα burgers με 100% black angus κιμά. Το Smash burger, με διπλό μπιφτέκι, cheddar, bacon και σπιτική BBQ sauce, είναι από τις πιο αγαπημένες must try γευστικές προτάσεις. Και για το βράδυ, το Umama προτείνει signature cocktails που μπορείς να συνοδεύσεις με επιλεγμένα τυριά και αλλαντικά από όλη την Ελλάδα.

Εκτός από την ανανέωση του μενού, το Umama ανακαινίζει και την αίθουσά του για να σου προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση –μια και ο χώρος επεκτείνεται–, αλλά και περισσότερη ζεστασιά. Ακολούθησέ το στα social media για να μη χάνεις τα νέα!

www.umama.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου