20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Lot51: Όταν το brunch γίνεται τέχνη και ο καφές φιλοσοφία!

Specialty coffee και ένα από τα καλύτερα brunch της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Lot51
Lot51
Lot51
Lot51

Lot51: κλασικό στέκι στην πλατεία Βραζιλίας για brunch και specialty coffee

Στο Lot51 το πάθος για τον καφέ είναι τρόπος ζωής. Έχοντας πλέον αναπτύξει μια νέα, αποκλειστική συνεργασία με την ελληνική εταιρεία June Coffee Roasters, που ανεβαίνει δυναμικά στην αγορά, το Lot51 προσφέρει specialty coffee μοναδικής προέλευσης, βασισμένο στην τεχνογνωσία και στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα. Εδώ, ο καφές δεν είναι απλώς μια απόλαυση, είναι εμπειρία που εξελίσσεται διαρκώς!

Αναμφίβολα, το σήμα κατατεθέν τους είναι το Cold Brew in a Can. Ο καφές που έχεις πάντα μαζί σου και είναι αποτέλεσμα της αργής, πολύωρης εκχύλισης με φυσικά γλυκιά επίγευση, χωρίς συντηρητικά ή ζάχαρη. Από τις μονοποικιλιακές επιλογές, η ποικιλία από τη Βραζιλία ξεχωρίζει με τη γλυκόπιοτη σοκολατένια επίγευσή της, ιδανική για κάθε ουρανίσκο, ενώ η ποικιλία Αιθιοπίας μαγεύει με τα πολύπλοκα αρώματα εξωτικών φρούτων, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ.

Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, το brunch στο Lot51 απογειώνει τη γευστική εμπειρία. Με προτάσεις όπως τα Benedict Eggs με φωλιά πατάτας, τραγανό προσούτο και αυγό ποσέ, το Breakfast Bowl με muesli, φρούτα εποχής, sorbet κόκκινων φρούτων και μέλι από ρείκι, καθώς και τα απολαυστικά Pancakes Σοκολάτας με σάλτσα σοκολάτας Valrhona και καραμελωμένα φουντούκια, οι επιλογές δεν τελειώνουν ποτέ!

Και φυσικά μην παραλείψεις τους φρέσκους χυμούς και τα θρεπτικά smoothies που ολοκληρώνουν την εμπειρία, αν δεν είσαι σε φάση ακόμα για ένα από τα μοναδικά cocktails.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου