20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Easy Peasy: Brunch εμπειρία στο all day στέκι του Περιστερίου

Μια γευστική περιπέτεια με άρωμα street food

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Easy Peasy: από τα πιο αγαπημένα στέκια στο Περιστέρι

Στην καρδιά του Περιστερίου, το Easy Peasy αποτελεί το απόλυτο all day στέκι, συνδυάζοντας χαλαρή ατμόσφαιρα με νοσταλγικές αναφορές στα 80s και 90s. Εδώ η απόλαυση γίνεται εμπειρία, με την ταράτσα να φιλοξενεί μέχρι και γήπεδο μπάσκετ, για να προσθέσει την ξεχωριστή street πινελιά στη βόλτα σας!

Ο καφές παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, με την υπογραφή του Dimello Three Continents. Τρία μοναδικά χαρμάνια από τρεις ηπείρους (Αμερική, Αφρική, Ασία) με πιστοποίηση Rainforest Alliance, σας ταξιδεύουν μέσα από κάθε γουλιά, χάρη στην 100% Arabica σύνθεσή τους. Κάθε φλιτζάνι είναι γεμάτο άρωμα και γεύση που ξυπνά τις αισθήσεις.

Το brunch εδώ είναι μια γευστική περιπέτεια με άρωμα street food. Όλα σερβίρονται στο χέρι, με το ποτό σε χάρτινο ποτήρι, δίνοντας έμφαση στην απόλαυση χωρίς υπερβολές. Οι επιλογές κυμαίνονται από comfort μαμαδίστικες γεύσεις, όπως αφράτες τηγανίτες με κανέλα και σιρόπι σφενδάμου, συνοδευμένες από παγωτό βανίλια, έως πιο υγιεινές προτάσεις. Δοκιμάστε μούσλι με γάλα αμυγδάλου, βρόμη, φυστικοβούτυρο και κανέλα ή γιαούρτι με γκρανόλα, μύρτιλα και μέλι.

Για τους λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων, η σπιτική σπανακόπιτα και τα αυγά ημέρας στραπατσάδα είναι must. Κάθε πιάτο φέρνει τον αέρα της αυθεντικής, σπιτικής κουζίνας, δημιουργώντας μια αίσθηση οικειότητας.

Το Easy Peasy δεν είναι απλά ένα μέρος για καφέ ή brunch, είναι το στέκι που συνδυάζει άνεση, ποιότητα και αναμνήσεις, σε έναν χώρο που σας κάνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου