20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Lazy Duck Cocktail Bar: Το νέο στέκι στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης

Μοναδικός καφές, εντυπωσιακό brunch και τέλεια cocktails

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Lazy Duck Cocktail Bar: στο νέο all day στέκι της πλατείας Αγίας Ειρήνης για καφέ, brunch και cocktails

Αν οι δεκαετίες του ’80, του ’90 και του ’00 είναι χαραγμένες στη μνήμη σου, τότε το all day Lazy Duck θα σε κερδίσει αμέσως. Στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, αυτό το νέο στέκι με τη χαλαρή ατμόσφαιρα θα σου θυμίσει το σπίτι όπου μαζεύεται η παρέα για ατελείωτες ώρες χαλάρωσης.

Η μέρα σας θα ξεκινήσει με καλοφτιαγμένο καφέ Illy, ενώ κάθε εβδομάδα ή κάθε μήνα το Lazy Duck φιλοξενεί κάποιο χαρμάνι μοναδικής προέλευσης, από Βραζιλία, Αιθιοπία, Γουατεμάλα και αλλού, που προσφέρουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων, ξυπνώντας τις αισθήσεις σε κάθε γουλιά.

Το brunch στο Lazy Duck είναι εξίσου εντυπωσιακό. Όλα σερβίρονται σε μορφή σάντουιτς, απογειώνοντας την απλότητα με εξαιρετικές γεύσεις. Δοκιμάστε το αφράτο σάντουιτς με scrambled eggs, γραβιέρα και σαλάμι Λευκάδας ή το σάντουιτς με μοσχαρίσιο μάγουλο σιγομαγειρεμένο σε κόκκινη σάλτσα, που σερβίρεται με τραγανές πατάτες και τριμμένο τυρί.

Για τους λάτρεις του γλυκού πρωινού, οι αυγοφέτες με κανέλα και σιρόπι σφενδάμου είναι ιδανικές. Αν προτιμάτε κάτι ελαφρύ, το Lazy Duck προσφέρει γιαούρτι με γκρανόλα, μύρτιλα και μέλι, ή porridge που γεμίζει ενέργεια.

Φυσικά, το Lazy Duck δεν θα μπορούσε να λείπει από το παιχνίδι των κοκτέιλ. Η λίστα περιλαμβάνει signature και κλασικά κοκτέιλ, από δροσερά spritz έως κλασικά negroni, για να συνοδεύσετε το γεύμα σας ιδανικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου