20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Voila: Brunch με θέα την Ακρόπολη

Εδώ μεγαλουργεί η ταλαντούχα σεφ Αγάπη Μιχελή, προτείνοντας γεύσεις απλές αλλά γεμάτες συναίσθημα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Voila
Voila
Voila
Voila

Voila: το all day στέκι στην πλατεία Αβησσυνίας και το τέλειο brunch του

Φανταστείτε το εξής: είναι ένα ηλιόλουστο πρωινό στην Πλατεία Αβησσυνίας, με την Ακρόπολη να δεσπόζει στο βάθος, ανεβαίνετε στο rooftop του Voila και αισθάνεστε τον παλμό της πόλης να έχει πιάσει συχνότητα 80s. Καλώς ήρθατε στο Voila All Day Experience, εκεί όπου η κάθε σας στιγμή γεμίζει γεύση, θέα και αναμνήσεις!

Εδώ μεγαλουργεί η ταλαντούχα σεφ Αγάπη Μιχελή, προτείνοντας γεύσεις απλές αλλά γεμάτες συναίσθημα. Επιλέξτε ανάμεσα σε κλασικές επιλογές όπως το αυθεντικό Croque Monsieur ή Madame, με το τυρί να λιώνει μπροστά σας, και αυγοφέτες με λιωμένη σοκολάτα ή φυστικοβούτυρο που σας επιστρέφουν σε παιδικές στιγμές γλυκιάς απόλαυσης. Οι τηγανίτες με μέλι και κανέλα ξυπνούν μαμαδίστικες αναμνήσεις, ενώ το guacamole toast με αυγά ποσέ και αβοκάντο είναι μια φρέσκια και δροσερή επιλογή.

Η εμπειρία συνεχίζεται με φημισμένα αυγοπιάτα: ομελέτα με σπαράγγια και φρέσκο τυρί για μια ελαφριά αίσθηση ή αυγά μάτια με μπέικον και γλασαρισμένα ντοματίνια πάνω σε φρεσκοψημένο ψωμί που μοσχοβολούν σαν σπιτικό πρωινό. Όσο για το φινάλε; Η τριφτή μηλόπιτα, γεμάτη αρώματα, είναι must try, ενώ το μπισκοτογλυκό της μαμάς και το επικό cheesecake προσφέρουν μοναδικές συγκινήσεις.

Και, φυσικά, κανένα brunch δεν ολοκληρώνεται χωρίς κοκτέιλ. Απολαύστε ένα Caribaldi με Campari και χυμό πορτοκάλι, ένα δροσερό Bellini ή ένα spritz από τον ειδικό κατάλογο. Επίσης, ο καφές είναι specialty από Mrs Rose, και η ποικιλία σε τσάι και σπιτικές λεμονάδες μεγάλη για όσους δεν προτιμούν καφεΐνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου