20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Wanna Flirt Athens: Εμπειρία brunch με ορκισμένους φίλους

Εδώ θα δοκιμάσεις ένα μοναδικό brunch μενού που συνεχώς εξελίσσεται και συναρπάζει

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Wanna Flirt Athens
Wanna Flirt Athens
Wanna Flirt Athens
Wanna Flirt Athens

Wanna Flirt Athens: μοναδικό brunch στο κέντρο της πόλης

Το Wanna Flirt Athens μπαίνει στον τρίτο χρόνο ζωής του και συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των Αθηναίων. Το vibe, η ατμόσφαιρα και η ομάδα του μαγαζιού έχουν χτίσει ένα δυνατό κοινό που το θεωρεί πια στέκι. Η σεφ Μαρία Σιάχου και η ομάδα της κουζίνας έχουν δώσει κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή τη μακρά συνεργασία, δημιουργώντας ένα μοναδικό brunch μενού που συνεχώς εξελίσσεται και συναρπάζει.

Στα highlights του μενού ξεχωρίζουν το νεότατο Salmon Waffle με flakes avocado, scrambled eggs, sour cream, σολομό, hollandaise και ξύσμα lime, που είναι από τα πιάτα που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή. Το αγαπημένο Avocado Toast, με προζυμένιο ψωμί και γουακαμόλε, είναι κορυφαία επιλογή, ενώ τα θρυλικά Pancakes σπανακόπιτα και το New York Cheesecake αποτελούν αδιαμφισβήτητα best sellers που δεν μπορούν να λείπουν από κανένα τραπέζι. Το Croissant bun με αυγοσαλάτα, μπέικον και σος ταρτάρ είναι το απόλυτο comfort food που δεν πρέπει να χάσεις αν θες να απολαύσεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Ο καφές τους, 100% Arabica, παραμένει αγαπημένος, ενώ σύντομα θα μπορείς να τον απολαύσεις και στο σπίτι σε μορφή κάψουλας! Για κάτι πιο υγιεινό, δοκίμασε τα νέα vegan ροφήματα καφέ με σπιρουλίνα ή φραγκόσυκο, ή τα πρωτεϊνούχα smoothies που είναι τέλεια για μια δροσερή και θρεπτική απόλαυση. Και φυσικά, μην παραλείψεις να συνοδεύσεις το γεύμα με μια Paloma ή Mimosa, ή με κάποιο από τα μοναδικά signature cocktails που έχει επιμεληθεί ο Λάμπρος Καραμάνος, και βέβαια με το λατρεμένο Espresso Martini με τον δικό τους φημισμένο καφέ. Τα Σαββατοκύριακα μην ξεχάσεις να κάνεις κράτηση, ενώ φοβερά events και πάρτι έρχονται αυτή τη σεζόν. Ακολούθησέ τους στο Instagram για να μην τα χάσεις!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου