20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Buena Vista Social Bar: εξαιρετικό brunch με θέα την Ακρόπολη!

Ένα από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία της πόλης!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Buena Vista Social Bar
Buena Vista Social Bar
Buena Vista Social Bar
Buena Vista Social Bar
Buena Vista Social Bar

Buena Vista Social Bar: το all day στέκι που ονειρεύεσαι

Η «μαγική» ταράτσα της Αθήνας, ανοιχτή χειμώνα καλοκαίρι, με καταπληκτική θέα στην Ακρόπολη. Είναι το rooftop όπου θα πας οποιονδήποτε θέλεις να εντυπωσιάσεις, πραγματικά ένα από τα πιο ινσταγκραμικά σημεία της πόλης! Φιλόξενο, καλαίσθητο, με ευγενικούς ανθρώπους και με λατινοαμερικάνικα vibes να πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα, το Buena Vista Social Bar είναι το all day στέκι όπως το ονειρεύεσαι.

Κάθε ώρα της ημέρας θα ζήσετε ιδιαίτερες στιγμές εδώ, αλλά τα πάντα αρχίζουν από νωρίς, όταν η μέρα ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο, με έναν καλοφτιαγμένο καφέ από τα διαλεχτά χαρμάνια που φιλοξενεί. Και από τις 10.30 έως τις 17.00 η κουζίνα σερβίρει το λαχταριστό brunch, το οποίο από μόνο του αποτελεί έναν λόγο για να έρθεις εδώ. Θα απολαύσετε εξαιρετικά πιάτα, όπως την ομελέτα Argentina, με μιξ κίτρινων τυριών, chorizo, μπέικον και μανιτάρια, το φοβερό Sando με ψωμάκι brioche, τραγανό φιλέτο κοτόπουλο πανέ, σαλάτα coleslaw, πικάντικη μαρμελάδα ντομάτας και mango mayo, το χορταστικό Smash burger, με διπλό ζουμερό μπιφτέκι με κιμά από Black Angus, διπλό μπέικον, καραμελωμένο κρεμμύδι, iceberg, ντομάτα, τσένταρ σος και την απαραίτητη συνοδεία από φρέσκες πατάτες. Επίσης, απίστευτα γλυκά και αλμυρά pancakes, αλλά και healthy προτάσεις!

Φυσικά, η comfort λατινοαμερικάνικη κουζίνα του Buena Vista Social Bar μας προσφέρει τις λιχουδιές της καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ πολύ συχνά είναι και τα διάφορα events που διοργανώντο, τα οποία μοιάζουν με εκείνα τα πάρτι που δεν ξεχάσαμε ποτέ. Καθημερινά 10.30 με 02.00.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου