20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Greener: Το νέο hot spot για brunch στα Εξάρχεια

Ήρθε πριν από λίγους μήνες για να προσφέρει μία εναλλακτική γευστική έξοδο στην περιοχή

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Greener: Το νέο hot spot για brunch στα Εξάρχεια
Greener: Το νέο hot spot για brunch στα Εξάρχεια
Greener: Το νέο hot spot για brunch στα Εξάρχεια
Greener: Το νέο hot spot για brunch στα Εξάρχεια

Στο νέο Greener στα Εξάρχεια για specialty καφέ, brunch, cocktails, ποτά και χειροποίητες παρασκευές για φαγητό

Το Greener είναι η απροσδόκητα ευχάριστη έκπληξη στη γειτονιά των Εξαρχείων, αφού ήρθε πριν από λίγους μήνες για να προσφέρει μία εναλλακτική γευστική έξοδο στην περιοχή. Είναι το ιδανικό μέρος για καλοφαγάδικο brunch σε μια εκδοχή βασισμένη στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες. Όσοι το δοκίμασαν το λάτρεψαν και το τιμούν ξανά και ξανά. Η κουζίνα, από το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, δημιουργεί με πάθος και μεράκι νοστιμότατα πιάτα με διαλεχτά υλικά και χειροποίητες παρασκευές. Στις best seller επιλογές περιλαμβάνονται τα αυθεντικά Eggs Benedict συνοδευμένα με προσούτο ή σολομό, ενώ τα pancakes –αλμυρά και γλυκά– φτιάχνονται με ένα χειροποίητο μείγμα που τα κάνει ανάρπαστα. Το club sandwich με κοτόπουλο είναι επίσης μια γευστική επιλογή που το κοινό έχει ξεχωρίσει. Όλα τα πιάτα συνοδεύονται από φρέσκια σαλάτα και το μενού δεν περιλαμβάνει τηγανητά, αφού και η φιλοσοφία του φαγητού βασίζεται σε μια πιο υγιεινή διατροφή.

Η εμπειρία του brunch, φυσικά, ολοκληρώνεται με εξαιρετικό specialty καφέ, αλλά και με κάποια δροσιστικά spritz όπως το κλασικό Aperol ή το Passion Spritz, αλλά και με ευφάνταστα cocktails, όπως το αγαπημένο Dark and Stormy με ρούμι και ginger beer. Ο χώρος είναι ολόφρεσκος και ντιζαϊνάτος γεμάτος από τη θετική ενέργεια που προσφέρεται απλόχερα από τους ανθρώπους του Greener.

Extra info: Από τις 5 το απόγευμα μετατρέπεται στον ιδανικό προορισμό για cocktails και ποτά και αν πεινάσεις θα δοκιμάσεις πεντανόστιμη pinsa σε γλυκές ή αλμυρές εκδοχές!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου