20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Mekourasan: Μοσχομυριστά χειροποίητα κρουασάν

Το πιο μυρωδάτο take away spot της πόλης είναι εδώ!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το πιο μυρωδάτο take away spot της πόλης είναι εδώ! Pastry chef είναι ο Κώστας Μπίρης που ακολούθησε το πάθος του για τις τέλειες ζύμες – ρωτήστε τον γιατί «με κούρασαν» όσο θα σας προσφέρει νοστιμιές καθημερινά 8 το πρωί με 4 το απόγευμα. Εδώ θα απολαύσετε τέλεια εκδοχή του cinnamon roll σε banoffee, αλλά και μυρωδάτα κρουασάν που γεμίζονται επιτόπου. Θα επιλέξετε ανάμεσα σε πραλίνα, χειροποίητη κρέμα πατισερί ή επίσης χειροποίητες μαρμελάδες (φράουλα, βατόμουρο, σύκο και βερίκοκο). Τα μπριοσάκια για τους λάτρεις του αλμυρού βγαίνουν σε τρεις εκδοχές: απλό, με σουσάμι ή με παπαρουνόσπορο και γεμίζονται με καλούδια, ζεστά και αφράτα την ώρα που ξεφουρνίζονται! Ο καφές για να συνοδεύσετε τις λιχουδιές είναι specialty blend από την ελληνική εταιρεία Samba και είναι εξίσου φανταστικός! Delivery με Efood & Wolt.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου