20 στέκια με τέλειο brunch και τον καφέ που μας αξίζει

Λάλος: Το all day στέκι του Νέου Κόσμου

Τα πάντα εδώ είναι προσεγμένα στη λεπτομέρεια.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον Λάλο στον Νέο Κόσμο η μέρα ξεκινάει από νωρίς το πρωί με καφέ και πρωινό και συνεχίζει με brunch και φαγητό μέχρι το βράδυ

Σε μια γειτονιά ολοζώντανη το πρωί, με τους ρυθμούς να αρχίζουν να χαλαρώνουν όσο περνάει η ώρα, ο Λάλος μοιάζει με το ιδανικό «καταφύγιο» για όλη την ημέρα: Για ένα καλοφτιαγμένο καφέ το πρωί, για ένα επαγγελματικό και όχι μόνο ραντεβού, για να διαβάσεις ή να δουλέψεις με το laptop σου, για ένα after office ποτό, για ένα κοκτέιλ το βράδυ.

Τα πάντα εδώ είναι προσεγμένα στη λεπτομέρεια. Ο καφές είναι specialty της γνωστής εταιρείας Wisecup, ενώ το brunch, κάθε Σαββατοκύριακο 09.00 με 16.00, έχει κάνει τον Λάλο must προορισμό: μεταξύ άλλων, θα βρείτε πιάτα όπως παραδοσιακό καγιανά, σπιτικά αυγά μάτια, φοβερή τορτίγια με κοτόπουλο, αλλά και ένα πιάτο ημέρας έκπληξη που μπορεί να είναι ένα πεντανόστιμο burger με κοτόπουλο ή ένα τεράστιο κρουασάν με τηγανητά αυγά!

Καθημερινά, βέβαια, ο Λάλος μας προσφέρει τις ιδιαίτερές του λιχουδιές, κρύα πιάτα κυρίως, τέλεια cinnamon rolls, χειροποίητα γλυκά, αλλά και αρκετές healthy επιλογές, ενώ τα βράδια οι πίτσες, σε διάφορες γεύσεις που εναλλάσσονται συχνά, τυλίγουν τη γειτονιά με την υπέροχη μυρωδιά τους! Μαζί με όλα αυτά, ποικιλία από μπίρες και κρασί, αλλά και signature κοκτέιλ, σε έναν χώρο καλόγουστο και φιλόξενο. Delivery και μέσα από τις πλατφόρμες Wolt και Efood.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου