- CITY GUIDE
- PODCAST
-
34°
![62222-137653.jpg 62222-137653.jpg](/images/120x120/3/jpg/sites/default/files/62222-137653.jpg)
![86884-175078.jpg 86884-175078.jpg](/images/1074x600/3/jpg/sites/default/files/article/2015/01/30/86884-175078.jpg)
Μην σε ξεγελά το όνομα. Μπορεί ο μύθος πίσω από το Σανέλ να λέει ότι πήρε το όνομά του από μια μαγείρισσα σε κάποιο μακρινό χωριό, που ήταν τόσο κοκέτα ώστε οι φίλες της κατέληξαν να τη φωνάζουν Σανέλ, όμως στο συγκεκριμένο εστιατόριο δεν θα βρεις καμιά επιτήδευση. Ο υπότιτλος «ναφάν γκαντέ» και το φόντο με τις τρεις κλασικές Ελληνίδες γιαγιάδες τα λένε όλα. Σερβίρει από τα πιο φρέσκα κρέατα σε όλη την Αττική, ενώ η ποιότητα σε σχέση με την τιμή ξεπερνά τις προσδοκίες. Αν πρέπει να διαλέξεις κάτι (δύσκολο, μεγάλη ποικιλία), προσανατολίσου προς το τρομερό φριγαδέλι, τη ζουμερή χοιρινή μπριζόλα ή τα μπιφτέκια γαλοπούλας.
Όπως και να έχει πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μία φορά το ανεπανάληπτο «Mix Grill Σανέλ», δηλαδή την ποικιλία που περιέχει μπιφτέκι (γαλοπούλας και μοσχαρίσιο), πανσέτα, λουκάνικο, κεμπάπ, κοτόπουλο, πίτες, πατάτες και σος. Στον κατάλογο προτείνεται για δύο άτομα, αλλά… μάλλον θα χρειαστείτε παραπάνω βοήθεια. Αν καταφέρεις να κρατήσεις χώρο, μην προσπεράσεις τα ωραία γλυκά. Τέλος, να ξέρεις ότι κάθε τρεις μέρες τα πιάτα ημέρας αλλάζουν, για να μη βαριούνται ούτε εμείς, ούτε αυτοί. Πλ. Αγίου Νικολάου 6, 210 6826871
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Και ταιριάζει ταμάμ στο αθηναϊκό καλοκαίρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.