Θεσσαλονίκη: 16 στέκια στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Νέα Διαγώνιος: Η κλασική και βραβευμένη κρεατοφαγική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη

Εδώ όπου η παράδοση συναντά τις νέες γευστικές τάσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα Διαγώνιος
Νέα Διαγώνιος
Νέα Διαγώνιος
Νέα Διαγώνιος

Νέα Διαγώνιος: μία γαστρονομική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη που δεν πρέπει να χάσεις

Από το 2009, το εστιατόριο Νέα Διαγώνιος στη Θεσσαλονίκη έχει καθιερωθεί ως ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις του κρέατος. Σε μια εκπληκτική τοποθεσία στην ανατολική Θεσσαλονίκη, μπροστά στη θάλασσα, ο μινιμαλιστικός χώρος με φυσικά υλικά, όπως πέτρα και ξύλο, προσφέρει άνεση και ζεστή ατμόσφαιρα, ιδανική για μια γαστρονομική εμπειρία ανώτερης ποιότητας.

Ο σεφ Ιωάννης Χαντακής, με πολυάριθμες διακρίσεις και πλούσιο βιογραφικό στον χώρο της γαστρονομίας, έχει δημιουργήσει ένα μενού που ενσωματώνει άριστες πρώτες ύλες και εξαιρετική τεχνική. Γεννημένος και μεγαλωμένος μέσα στις κουζίνες της οικογένειάς του, έχει αναπτύξει τη δική του φιλοσοφία στο μαγείρεμα, συνδυάζοντας την παράδοση με τις νέες γευστικές τάσεις.

Η γαστρονομική πρόταση της Νέας Διαγωνίου είναι προσανατολισμένη στις αυθεντικές κοπές κρεάτων και τις λαχταριστές παρασκευές. Μερικά από τα πιάτα που δεν πρέπει να χάσετε είναι τα κλασικά πλέον χειροποίητα σουτζουκάκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά ζυμωμένα με αυγά και ο μοναδικός χοιρινός γύρος. Οπωσδήποτε θα τολμήσετε και δημιουργίες όπως τα πρωτότυπα Κρητικά Bao Bans με τραγανό χειροποίητο κοτόπουλο απάκι.

Φυσικά, κάθε γεύμα ολοκληρώνεται με χειροποίητες γλυκές γεύσεις – ανάμεσά τους το παγωτό με τις πρωτότυπες γεύσεις, όπως Συριανό λουκούμι τριαντάφυλλο ή Κρητικό χαρούπι με ανθότυρο και μέλι!

Αν είστε λάτρεις του κρέατος και αναζητάτε μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία στη Θεσσαλονίκη, η Νέα Διαγώνιος είναι ο προορισμός σας!

www.neadiagonios.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου