- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
ZYTHOS: Κλασικό στέκι για όλους όσοι αγαπούν τη φρέσκια μπίρα και το καλό φαγητό
Κομψότητα και νοστιμιά στο κέντρο της πόλης
ZYTHOS: ένα από τα πιο κλασικά και αγαπημένα στέκια της Θεσσαλονίκης
Αυτή η νόστιμη γωνιά υπήρξε σταθμός για τη γαστρονομική ιστορία της Θεσσαλονίκης, καθώς πρόκειται για την πρώτη μπιραρία της πόλης! Άνοιξε το 1990 στα Λαδάδικα και το 1995 ήρθε και το δεύτερο κατάστημα στη σκιά του Λευκού Πύργου. Από τότε μέχρι σήμερα, ο Ζύθος παραμένει οικογενειακή επιχείρηση και κλασικό στέκι για όλους όσοι αγαπούν τη φρέσκια μπίρα και το καλό φαγητό. Όλοι θα σου πουν για το ασυναγώνιστο Χουνκιάρ μπεγεντί, για τη ζουμερή ταλιάτα, για τη θρυλική καπνιστή πανσέτα που έχει αφήσει εποχή, για το σαγανάκι ελληνικών τυριών (με κρητική γραβιέρα και κρέμα πικάντικης ντομάτας), αλλά και για τις χρυσαφένιες κροκέτες παστίτσιου, αυτές τις μικρές μπουκιές αποκάλυψης. Όχι ότι τα υπόλοιπα πιάτα του καταλόγου πάνε πίσω…
Ο εξαιρετικός σεφ Απόστολος Τσούκαλης παντρεύει την παράδοση με τις σύγχρονες τεχνικές και το αποτέλεσμα είναι μερικά αξέχαστα νόστιμα πιάτα. Θα συνοδέψεις το γεύμα σου με υπέροχες μπίρες (πάνω από 35 ετικέτες σε περιμένουν, οι περισσότερες από τις οποίες προέρχονται από ελληνικές μικροζυθοποιίες) και θα περάσεις υπέροχα. Γι’ αυτό και θα επιστρέψεις πολύ πιο σύντομα από ό,τι υπολόγιζες...